Visma Consulting AS

Visma Consulting søker en erfaren funksjonell arkitekt

Har du lyst til å være med å digitalisere Norge gjennom spennende og samfunnsnyttige prosjekter?

Som funksjonell arkitekt i Visma Consulting har du en spennende rolle i våre prosjekter! Du kan arbeide med et vidt spekter av arbeidsoppgaver og får mulighet til å påvirke IT utviklingen hos våre kunder.

Våre funksjonelle arkitekter vil i sin arbeidshverdag typisk veksle mellom å arbeide sammen med kunder/prosjektdeltakere for å finne krav og behov til gode IT løsninger, og arbeide selvstendig med utforming av for eksempel løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner. De trives både med å jobbe selvstendig og i team, og har sterke kommunikasjon- og samarbeidsevner.  Arkitektene benytter seg av ulike teknikker og verktøy for å modellere, prototype og presentere i sitt arbeid, og det er tilrettelagt for faglig og personlig utvikling ved kompetanseheving og sertifiseringer.

Hos oss er du ikke alene, det er etablert et hyggelig fagmiljø som består av engasjerte og dyktige kollegaer som du kan utveksle erfaringer med på tvers av prosjekter og oppgaver. Vi er opptatt av både faglig og personlig utvikling og vil legge til rette for at du får kompetanseheving og relevante sertifiseringer. Du kan også delta i ulike faggrupper som kan være relevante i ditt arbeid, som for eksempel innen interaksjonsdesign, prosjektledelse, sikkerhet, test og flere andre interessante områder. Vår familievennlige profil, gir deg mulighet til å kombinere familie og karriere. I tillegg til at du får konkurransedyktig lønn og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Så er du den som har:
• Erfaring med metoder og verktøy for å gjennomføre behovsanalyser 
• Erfaring med å utarbiede og dokumentere løsningsdesign for saksbehandlingsløsninger 
• Erfaring fra modellering, standarisering, effektivisering og automatisering av komplekse prosesser i store virksomheter. 
• Høyere relevant utdanning fra universitet eller høyskole.  
• Gode, skriftlige og muntlige, norsk- og engelskkunnskaper 

Og er:
• Analytisk og grundig
• Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
• Er en pådriver og tar ansvar
• Problemløser

Må du søke 

Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Mouna Arntsen på telefon 473 80 131 eller mail: mouna.arntsen@visma.com

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Fortløpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Mouna Arntsen

tlf: +47 47380131

Adresse:

Dronning Eufemias gate 6 0191 Oslo