Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Uopfordret ansøgning - IT udviklere/consulting

Uopfordret ansøgning

Vil du være med til at digitalisere Danmark? Så er Visma Consulting måske noget for dig.

Vi samler nemlig på talenter!

Visma er i vækst og dermed er vi hele tiden på udkig efter nye kollegaer, både yngre og mere erfarne! Hvis du er interesseret i at arbejde med digitalisering, udviklingsprojekter, optimering af vores kunders arbejdsgange - front-end som back-end, indenfor .Net eller Java verden - så er Visma Consulting måske et match for dig!

Vil du gerne arbejde med it-projekter, der gør en forskel?

En del af vores DNA som it-konsulenthus er, at skabe værdi hos vores kunder. Det gør vi gennem vores faglige kompetencer og indsigt i kundernes forretning og udfordringer. Mange af vores løsninger gør også en stor forskel i samfundet, det kan du læse mere om her: I Visma får du mulighed for at arbejde med it der gør en forskel.

Dine udviklingsmuligheder

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med spændende opgaver/projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement.

Som medarbejder kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, og du får mulighed for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger.

Konsulenter

Vil du gøre os klogere, mens vi gør dig dygtigere?

Vores faglige stolthed er et stærkt kendetegn for virksomheden og din faglige udvikling sikres gennem sparring med super dygtige kolleger og aktiviteter som bl.a. tekniske tirsdage, faggrupper og fagdage. Blandt andet har vi en faggruppe for projektledere, hvor dine kommende supermotiverede og professionelle kolleger gør hinanden dygtigere.

Hvis du ikke lige kan se at vi søger en profil som dig, så brug 5 min. på at uploade dit CV.

Derudover beder vi dig svare på hvilke opgaver/områder du er interesseret i at arbejde med. Vi holder løbende øje med de ansøgninger der kommer ind og tager fat i dig hvis vi ser et match. Du vil med jævne mellemrum få tilbudet om at blive i vores CV bank, og du kan altid blive fjernet igen, hvis du skulle ønske det.

Del på:

Referencenummer:

168950357

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdssted:

Lyngby

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby