Visma Software AS

Visma Software AS søker Videoprodusent

Videoprodusent

Brenner du for formidling med video som verktøy? Har du lyst til å jobbe sammen med en kreativ markedsavdeling for å få Visma sin kommunikasjon ut i videoformat? I så fall anbefaler vi at du leser videre.

Vi i Visma Software AS er på jakt etter en en deltidsressurs som gjennom nye ideer og egen erfaring fra videoproduksjon vil løfte vår kommunikasjon til nye høyder. Vi er opptatt av å formidle gode historier til våre eksisterende og potensielle kunder, samt våre forhandlere av Visma sine løsninger, og har stor tro på at video er rett middel for å nå frem. Som Videoprodusent er du fremoverlent, har gode samarbeidsevner og er god til å gjøre komplekse budskap forståelig. Dine primære arbeidsoppgaver vil være å:

  • Filme, redigere og lage videoer som gjør at våre kunder forstår våre produkter, og hva de kan tilføre av verdi.

  • Støtte og samarbeide med våre digitale innholdsprodusenter på tekst og web.

  • Som videoprodusent får du ansvar for å produsere videoinnhold til våre ulike digitale plattformer: Facebook og LinkedIn, våre websider på Visma.no, på vårt kundecommunity, og som en del av utsendelser til kunder.

  • Å aktivt lete etter områder i vår kommunikasjon hvor video kan benyttes, komme med kreative innspill og være en pådriver for film som verktøy.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har teknisk kompetanse til å kunne lage en videoproduksjon fra research, planlegging og til sluttprodukt.

  • Erfaring med Adobe Cloud, herunder spesielt Premiere Pro og After Effects.

  • Det er en stor fordel om du kan animasjon og har grafiske ferdigheter.

  • Du kan bygge opp en god historie, og har fortelleregenskaper.

  • Kan bidra til å utvikle vår tilstedeværelse i sosiale kanaler med særlig vekt på video og lyd.

  • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Hva kan vi tilby deg?

50% deltidsstilling som tilsvarer  2-3 faste dager i uken på vårt kontor på Skøyen. Med mulighet for utvidelse. Hos oss får du utvikle deg innenfor digital markedsføring og samtidig ha det morsomt på jobb. Du vil få rom til å være kreativ og sterkt delaktig i utviklingen av vår digitale salgs- og markedsaktiviteter. Vi har et greenroom, kamerautstyr og utstyr for redigering.

Personlige egenskaper

Som person er du positiv, selvgående og initiativrik, og har god gjennomføringskraft. Du liker et høyt arbeidstempo og er lydhør for andres innspill. Visma er en teknologibedrift, så det er et pluss om du har interesse for teknologi, og de mulighetene digitalisering byr på for bedrifter og samfunnet. Du er i tillegg en blid, utadvendt og sosial person, og det er gøyalt å jobbe i team sammen med deg.

Visma Software - hvem er vi?

Hos oss blir du tatt imot av en målrettet og kreativ gjeng som er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring. Som ansatt innen marketing er du også en del av en stor kommersiell avdeling som vet å ha det morsomt på jobb samtidig som vi sammen skaper resultater.

Visma består av flere selskaper - og Visma Software er ett av disse. Vi er totalt 190 ansatte, som alle brenner for å gjøre organisasjoner mer effektive. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. Vi har i tillegg skreddersydde løsninger rettet mot håndverkere og regnskapsbyråer.

I 2017 vil Visma Software omsette for nærmere 900 millioner kroner - med god hjelp fra et landsdekkende forhandlerapparat med nærmere 50 kompetente partnere.

 

Del på:
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
25.03.2018
Arbeidssted:
Skøyen, Oslo
Kontaktpersoner:
Dikken Holm
mob: +47 45243246

Hjemmeside:
http://www.visma.com
Tilbake til toppen