Visma e-conomic a/s

Studerende, der brænder for lønrådgivning og kundeservice

Vi søger dig, der er glad for at hjælpe andre mennesker. Dig, der kan lide at bruge din kommunikation og formidling til at hjælpe andre, så de kan få ligningen til at gå op.

Du er studerende og er sulten på læring. Du synes, det kunne være vildt spændende at få foden ind i en stor IT virksomhed i vækst og du er ikke bange for at kaste dig ud i nye systemer og give en masse energi og personlighed gennem telefonen. Du tror på kunderne og du elsker at komme på arbejde for at gøre livet nemmere for dem. Du er også vild med dine kolleger og du skaber god energi og sender smil til højre og venstre og deler ud af high-fives når du synes, nogen skal have dem.

Om os

Hver måned taster vi flere tusinde lønninger for vores Blanketkunder. Hvad betyder det tænker du? Det hjælper vi dig med at finde ud af - faktisk så oplærer vi dig i det hele og det er kun dig, der sætter grænsen for læringen, for vi har uendeligt meget viden, så din læring og udvikling afhænger af dig og din sult. Meget af arbejdet er rutinepræget så vi håber, din koncentration og omhyggelighed er top-tunet.

Vi vil blive meget glade for at få ca. 10 timer af din tid hver uge.

 

Om dig

  • Du har hjertet på rette sted og er hjælpsom af natur - du er ydmyg, respektfuld og ærlig, og du ønsker at bidrage positivt til fællesskabet

  • Du er udadvendt, god til at falde i snak med andre mennesker og beskrives som en tillidsvækkende person

  • Du tænder på udfordringer, tager ansvar og kan lide at gå forrest i enhver henseende

  • Du trives godt i et højt tempo og du har måske før arbejdet med kundeservice

  • Du er i gang med en videregående uddannelse - vi går kun lidt op i hvilket studie du kommer fra for vi går mest op i din personlighed

 

Processen:

  1. Første interview med leder+HR

  2. Anden samtale m. case opgaver, personlighedstest og referencer

  3. Kontrakt

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte Michael Jesper Petersen, som er Manager, Small Enterprise Services & BPO på +45 42 82 23 09.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Malene George

Mobil: +45 53 59 38 53

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K