Visma Software AS

Visma Software søker en ambisiøs ERP-konsulent

Cloud ERP-konsulent

Er du ambisiøs? Fremoverlent?Teknologi-interessert? Har du lyst til å jobbe med Visma.net, vår nye skybaserte ERP løsning? Da skal du lese videre her!

Visma Software ønsker å styrke vårt partnertilbud. Vi har derfor en sjelden mulighet for deg som brenner for ERP-systemer og rådgivning. Du kan få være med på en spennende reise samme med oss opp i skyen.

Våre Partnere er midt i en teknologisk og strukturell omveltning. I denne prosessen skal Visma Software skal være en solid støttespiller. Nå ønsker vi å styrke vårt tilbud med en ny ERP-konsulent. Hos oss får du bli en del av vår vinnerkultur og får spennende utviklingsmuligheter i Nordens beste ERP-miljøer.

Dine arbeidsoppgaver
Som ERP-konsulent vil du ha ansvar for rådgivning og implementering av systemer innen fagområdene økonomi, rapportering og lønn & HR. Vår visjon er at våre partnere skal være de mest digitaliserte og fremoverlente i Norge, og du skal bidra til at de kommer dit. Du vil også bidra til å forsterke vårt partnerprogram, som inneholder  sertifiseringer, kurs og annen kompetanseheving. Din viktigste oppgave blir å bruke din kunnskap til å styrke våre partnere gjennom tett samarbeid, rådgiver som sparringspartner.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en serviceinnstilt person med relevant høyere utdannelse og gjerne med tidligere erfaring som ERP-konsulent. Du må like konsulentrollen og forstå viktigheten av det tverrfaglige samspillet mellom IT, prosess og forretning. Du liker å dele kunnskap og erfaring, samt å bidra til en faglig utviklende kultur. I tillegg har du stå-på-vilje og liker å jobbe i et hektisk miljø hvor mulighetene for innflytelse er store for den riktige kandidaten.
Leveransene dine har høy kvalitet, og du er vant til å arbeide strukturert og metodisk. Du trives i rollen som kursholder, og er god til å kommunisere. Kjenner du deg selv igjen i denne annonsen? Kan du huke av for rett personlighet og kompetanse? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Om Visma Software
Visma består av flere selskaper - og Visma Software er ett av disse. Vi er totalt 180 ansatte, som alle brenner for å gjøre organisasjoner mer effektive. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. Vi har i tillegg skreddersydde løsninger rettet mot håndverkere og regnskapsbyråer.
I 2018 vil Visma Software omsette for nærmere 950 millioner kroner - med god hjelp fra et landsdekkende partnerapparat med over 40 kompetente partnere.

Hvis du ønsker å vite mer om vår håndtering av dine private opplysninger, kan du lese her. 

Del på:
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
29.04.2018
Arbeidssted:
Skøyen, Oslo
Kontaktpersoner:
Øyvind Larsen
mob: +47 97077844

Hjemmeside:
http://www.visma.com
Tilbake til toppen