Visma Enterprise Danmark

Til Kommunikation & Marketing søges

Studentermedhjælper

Visma Enterprise Danmark er på en super spændende rejse mod en række ambitiøse mål, og vi har hårdt brug for en dygtig, ambitiøs og kampklar studentermedhjælper til at hjælpe os med en række opgaver inden for kommunikation.

Du får brug for alle dine talenter inden for kommunikation – alt lige fra udarbejdelse af content til vores website, SoMe platforme, PR, præsentationer, nyhedsbreve og andet marketingmateriale. Du skal være digitalt stærk med en god værktøjskasse, struktureret og have styr på grammatik. Du skal nyde at udfolde dit talent for kommunikation, for din kreativitet kommer i spil, når du skal være med til at udvikle, designe og eksekvere på mange forskellige aktiviteter. Du brænder for formidling, gerne på tværs af platforme og genrer, og du må gerne have sans for det visuelle også.

Vi bruger en bred palette af værktøjer, fx EpiServer, Eloqua, Adobe Creative Suite-pakken, Google-suiten mv. Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til nogle af løsningerne. Hvis ikke, skal vi nok sikre, at du får det.

Det er et krav, at du læser på en videregående uddannelse med marketing eller kommunikation, som hovedfag, fx cand. comm., HA (Kom.), medievidenskab, cand.merc. (kom.) e.l. Du er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof, starter selv, er initiativrig, udadvendt, fleksibel og får tingene gjort. Det er vigtigt, at du arbejder effektivt og selvstændigt og kan fastholde overblikket, for vi har altid travlt. Og så søger vi en profil, der er nysgerrig, kan udfordre os, bidrage med input og løsninger, og som kan inspirere til nye måder at gøre tingene på. Vi ser helst, at du er kommet godt i gang med din uddannelse, men også at du har mindst to år tilbage på studiet.

Vi tilbyder

Plads til og mulighed for at sætte dit talent i spil ved at bruge dine færdigheder fra studiet i praksis. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med fantastiske kolleger, der nyder en uformel omgangstone. Du får mulighed for at være med til at præge dagsordenen med dine egne idéer, og du får fleksible arbejdstider, så arbejdet kan passe ind i dit uddannelsesforløb.

Du får energi bl.a. ved at nyde vores restaurants eminente frokost og kan brænde ekstra krudt af i vores motionscenter.

Du kommer til at indgå i et kreativt team af Business Partners, der dækker både Marketing, Salg og Kommunikation.

Vi holder til i moderne omgivelser i Ballerup, som ligger i cykelafstand fra byen og tæt på bus og S-tog. Lønnen er efter gældende overenskomst.

Frist og kontakt

Stillingen er sat til 15 timer om ugen med mulighed for færre/flere timer i perioder, hvor der er brug for det. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Brand & Communication Manager Rikke Junker Bundgaard.

Om os

Visma Enterprise Danmark er førende leverandør af løn- og HR-systemer på det danske marked. Flere end 1.400 mellem og store virksomheder har i dag et af vores løn- og HR-systemer, herunder Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit.

Vores løsninger understøtter medarbejderens rejse i en virksomhed med automatisering af essentielle processer som rekruttering, personale- og lønadministration.

Vores markedsposition i Danmark hviler på et fundament af tillid, viden og respekt. Vi er dem, der ved mest om løn og HR-administration. Og det er vores opgave at sikre, at vores kunder opfylder deres løfte til deres medarbejdere om korrekt løn til tiden.

Vores kunder skal kunne koncentrere sig om deres kerneforretning i tillid til, at vi håndterer deres løn- og HR-forpligtelser korrekt.

Visma Enterprise Danmark er en del af Visma, der er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. Kendetegnende for alle Vismas løsninger er, at de forbedrer og effektiviserer arbejdsprocesser og dermed frigør ressourcer til at fokusere på kerneopgaverne.

Visma Enterprise Danmark er en del af det tidligere Bluegarden.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

11-07-2018

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

https://www.visma.dk

Kontoradresse: