Visma Retail AS

Prosjektleder

Visma Retail sin prosjektgruppe sikrer en planlagt og strukturert leveranse av prosjekter av ulik størrelse. Hensikten med prosjektene er å levere en definert målsetning i form av nye løsninger, nye produkter eller nye tjenester innenfor avtalt kostnad og tid. Vi setter kvalitet høyt og samarbeid med kunden i team er sentralt i alle våre prosjekter. 

Vi søker nå etter en junior prosjektleder som kan vokse inn i rollen og som kan drive våre mindre prosjekter. Dette er en stilling for deg som enten er nyutdannet eller som kun har et par år med arbeidserfaring.

 

Hvorfor velge Visma Retail?

Visma Retail er en arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø hvor du får spennende og faglige utfordringer og jobber blant kollegaer med høy kompetanse. På Barkåker sitter omlag 200 engasjerte kollegaer som brenner for varehandel og IT teknologi. Visma Retail er en del av Visma konsern og den rette kandidaten vil få mulighet for karriereutvikling og personlig vekst. Hvis du i tillegg setter pris på frihet og en fleksibel arbeidstid og søker etter konkurransedyktige betingelser i Vestfold, vil dette være en arbeidsplass for deg.

 

Vi ser etter deg som har:

 

·         Utdannelse innenfor prosjektledelse eller lignende; management, økonomi, varehandel etc.

·         God IT forståelse og evnen til å sette seg inn i nye IT konsepter og løsninger

·         Erfaring fra varehandel eller jobbet i / drevet butikk

 

Personlige egenskaper:

 

·         Planleggende og resultatbevisst

·         Tar initiativ

·         Kan lede og påvirke andre uten å ha formelt personalansvar

·         Utadvendt og observerende

·         Gode muntlige og skriftlige ferdigheter

 

Visma Retail er en av Nordens ledende leverandør av butikkdataløsninger til dagligvare- og faghandelsmarkedet med virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Vi leverer egenutviklet programvareløsninger som dekker alle områder fra kassepunkt til automatisert bestilling og vareforsyning. Visma Retail har 700 ansatte, hvorav 350 i Norge. Visma Retail AS har kontor på Barkåker utenfor Tønsberg. Se www.visma.no/retail.

 

 

 

Del på:

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.08.2018

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Barkåker, Tønsberg

Kontaktpersoner:

Brita Kristensen

mob: +47 48169568

Adresse:

Wirgenes vei 1 3157 Barkåker