Business Unit Enterprise Ballerup

Proces- og projektkonsulent til Visma Enterprise

Visma er Europas største IT virksomhed med et stærkt nordisk afsæt og store internationale ambitioner. Vi er eksperter i software, som understøtter virksomhedens vitale funktioner, og som Proces- og Projektkonsulent  vil du arbejde i vores onboarding & consulting-enhed med vores systemer inden for HR og Løn.

Til at understøtte vores onboarding & consulting-forretning er vi på jagt efter et nyt talent, der skal hjælpe os med sikre en stærk procesoptimering af vores mange forskellige løn- og HR-implementeringsprojekter.

Du kommer til at arbejde med store og vigtige projekter inden for løn- og HR, og kommer til at varetage konkrete projektstyringsopgaver. Hertil kommer du til at møde kunderne på alle niveauer i organisationen - helt fra de operationelt-orienterede roller til de strategiske beslutningstagere.

Det kommende medlem i teamet er ikke nødvendigvis en specialist med mange års erfaring, men rollen forudsætter:

  • at du har gode kommunikationsevner

  • at du er struktureret og nyder at skabe struktur for kollegaer og kunder

  • at du arbejder med et højt drive og med selvstændigt initiativ

  • at du er nysgerrig på processer og er ambitiøs om at yde en stærk service

  • at du evner at sætte dig ind i nye opgaver og systemer

En kerneopgave er at bryde kundeprojekterne op i delprocesser, og det er derfor vigtigt at du har forståelse for hvornår en proces starter og slutter.

Sådan måler vi på din indsats og succes

Vi forventer ikke at du kan det hele når du starter og derfor sikrer vi en grundig onboardingproces, så du kommer flyvende fra start. Hertil vil alle dine kollegaer give dig den fornødne sparring, når du løber ind i nye områder, du ikke er på hjemmebane på.

Og når du er landet sikkert og trygt i vores forretning vil vi måle dig på din evne til at skabe værdi hos kunden.

Hvad vi tilbyder dig!
Vi giver dig muligheden for at blive en del af en fremadstormende virksomhed med store ambitioner, en god markedsposition og en solid kundebase.

Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigst løn- og personalekonsulenter i Danmark og derfor er det en fordel og ikke en forudsætning at have kendskab til denne verden - du vil helt automatisk få et stort kendskab hen af vejen.

Du vil få en attraktiv løn og bonuspakke, gode rammer i Ballerup med fantastisk frokostordning, motionsrum og medarbejderforeninger.

Vi er et stærkt team med høj faglighed og kort beslutningsproces. Du vil referere til Morten Flyvholm, der er Consulting Manager.

Frist og kontakt
Stillingen er fuldtid, og arbejdstiderne er fleksible. Send os din ansøgning snarest muligt da vi afholder samtaler løbende. Der bliver anvendt test i forløbet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Flyvholm.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-08-2018

Tiltrædelse:

snarest

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Morten Flyholm

Mobil: +45 42822660

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse: