Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS

UX-designer

Er du vår nye UX designer?

For verdens beste velferdsstat finnes det ikke IT-løsninger med mindre vi lager dem selv. Så vi i Visma Consulting gjør nettopp dette! Sammen med Helsedirektoratet håndterer vi Covid-19. Sammen med NAV utbetaler vi hvert år over 500 milliarder kroner til det norske folk. Sammen med UDI skaper vi trygge rammer for flyktninger som reiser fra landet sitt i redsel og usikkerhet. Gjennom en rekke IT-løsninger hjelper våre konsulenter de menneskene som trenger det mest.

Vil du være med på digitaliseringen av Velferds-Norge?

I Visma Consulting jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med det offentlige - enten det gjelder saksbehandlere som står i vanskelige saker om tvang etter barnevern-, helse- og omsorgstjenesteloven, eller bønder som må søke om tilskudd til avløsning ved blant annet sykdom og fødsel. Våre prosjekter hos Fylkesnemndene for barnevern og sosiale saker, Landbruksdirektoratet og NAV er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Det finnes med andre ord et bredt spekter med muligheter innenfor UX i Visma Consulting. Man kan blant annet være med å forbedre brukervennligheten til noen av Norges mest besøkte nettsider, gå inn som rådgivende designer for større utviklingsprosjekter, eller være designer i et smidig utviklingsteam for nye og eksisterende produkter. Typiske arbeidsoppgaver vil være å lede innsiktsarbeid, holde workshops, prototype løsninger, brukerteste og kartlegge brukerbehov. Fellesnevneren vil uansett være å designe god og intuitiv arbeidsstøtte som forbedrer hverdagen til brukerne av samfunnskritiske tjenester

Hos oss er det også store muligheter til å spesialisere seg i en retning - enten om man er interessert i brukerinvolvering, konseptutvikling og innsiktsarbeid, eller om man ønsker å lære mer frontend, html og CSS. Vi har definitivt spekteret av prosjekter hvor du kan dyrke dine faglige interesser.

Vårt fagmiljø innen UX har i dag spisskompetanse innen interaksjonsdesign, konseptutvikling og brukerinvolvering, og vi ser etter en person som vil være med å videreutvikle teamet ytterligere. Hos oss er vi problemløsere med brukerens behov i fokus, samtidig som vi fungerer som sparringspartnere for kollegaer på tvers av prosjekter. Vi leder designprosesser i prosjektene våre med ulike designmetodikker, og tar initiativ til å tenke utenfor boksen.

Hvem ser vi etter?
Du bør ha noen års erfaring med interaksjonsdesign, brukertesting, informasjonsstruktur og/eller konseptutvikling. Du har også kjennskap til prototypingsverktøy som Figma, Sketch og/eller Adobe XP. Erfaring med universell utforming er en fordel.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg

 

Del på:

Referansenummer:

083215420

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Fortløpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst Alle 57 0277 Oslo