Visma e-conomic a/s

Salgskoordinator

Salgskoordinator

Vil du være med til at give vores partnere og kunder helt ekstraordinære kundeoplevelser hver dag? Vil du have en udfordrende hverdag, og kan du lide at have en central og udadvendt rolle? Har du  flair for at opbygge stærke varige relationer til både kollegerne og eksterne parter?

Om os

Vi arbejder proaktivt og engageret for, at vores partnere og kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt. Teamet varetager en portefølje af produkter fra Visma med fokus på Økonomi og ERP. Visma Business er et af Nordens stærkeste ERP systemer og i tillæg til dette er vi i gang med at introducere et nyt cloud ERP system på det danske marked.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne består primært i at tage hånd om alle henvendelser fra kunder og partnere. Vi skal sikre, at det er en god oplevelse, at arbejde sammen med Visma i alle faser af kunderejsen. Du skal være med til at tage imod nye samarbejdspartnere og sikre de kommer godt i gang og har adgang til relevante fora og information. Du skal arbejde tæt sammen med marketing og resten af teamet omkring events. Licensadministration og fakturering ligger i en anden afdeling, men de vil være en af de vigtigste interne samarbejdspartnere i dagligdagen.

Det er vigtigt du trives med en alsidig arbejdsdag hvor der ofte er mange bolde i luften. Du skal være struktureret og kunne følge op. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og kunne lide at sætte dit eget præg på tingene.  

Om teamet

Vi arbejder som et hold og du skal derfor være stærkt samarbejdsorienteret og have den rette holdånd. Vi er en gruppe der både har en rødvins connoisseur, FIFA mester, hundeelsker og en semi-vegetar. Vi går aldrig hjem uden at have smilet og grinet sammen - både med - og også lidt af hinanden, så det skal du have lyst til at være en del af.

Om dig

Du er vores nyeste medlem på teamet, hvis du finder drive, engagement og passion i at være med fra starten af rejsen. Hvis du tænder på, at skabe noget fra bunden og være med i hele processen med alle de sejre og udfordringer, der vil opstå undervejs. Så er det dig, vi er på udkig efter! Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring gør ingen forskel.

Kan du derudover genkende dig selv i...

 • Du trives med en alsidig hverdag

 • Du kan arbejde selvstændigt og levere det aftalte til tiden

 • Du sætter en ære i at have styr på tingene og bidrager aktivt med forslag til forbedringer.

 • Du har masser af gå-på-mod, holder altid humøret højt og ser løsninger frem for problemer og muligheder frem for udfordringer

 • Du er glad for mennesker og menneskelig kontakt og er god til at kommunikere

 • Du har brændende lyst og vilje til at gøre en forskel for vores partnere og kunder og brænder for god service

 • Du er en holdspiller, der tror på styrken i, at løfte i flok og være en del af en større helhed, hvor man kan udvikle sig i fællesskab.

Vil du være med? Så send os gerne din ansøgning og dit CV eller skriv til os, hvis du har spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte Karina Otto på karina.wojcikotto@visma.com  eller på +45 29 24 34 82.

Processen

 1. Første interview med HR & leder

 2. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook og andre sociale medieplatforme

 3. Case opgaver, personlighedstest og referencer

 4. Anden samtale med HR og leder

 5. Kontrakt  Som en del af rekrutteringsprocessen vil vi eventuelt foretage søgninger på LinkedIn, Facebook, Instagram og andre sociale medieplatforme

Om Visma.Net ERP Danmark

Visma.Net ERP er et Cloud ERP-system, der skal introduceres for første gang på det danske marked. Visma.Net ERP har primært de mellemstore og større virksomheder som målgruppe og er allerede succesfuldt introduceret på de øvrige nordiske markeder.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som i Danmark rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Stellar, Mamut og Visma Business med over 120.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København