VIsma Consulting A/S

IT Recruiter

IT Recruiter

Vi søger en engageret og selvstændig kollega til HR afdelingen med en solid track record som recruiter

Velkommen til Visma Consulting

I Visma Consulting har vi ambitiøse vækstplaner og søger en dygtig Recruiter, der kan bidrage til at styrke vores forretning. Vores primære succeskriterie i HR, er at sikre vi har de rette kompetencer, på det rette tidspunkt og dermed bidrage til og skabe grundlaget, for at vores projektorganisation kan levere til kunden.

Hvis du er den rette kandidat, har du en solid baggrund fra rekrutteringsbranchen, du har arbejdet med en bred vifte af relevante rekrutteringskanaler og har selv foretaget search på specialister. Da vi er et IT konsulenthus er det et stort plus, hvis du har arbejdet med IT specialister. Som Recruiter vil du hos os få ansvaret for hele rekrutteringsprocessen, fra start til slut, herunder on-boarding af nye kollegaer.
En del af vores organiske vækst kommer gennem vores Graduateprogram, som du også skal finde talenter til. Det betyde bl.a. at du er med til at planlægge vores deltagelse på diverse uddannelsesmesser, arrangerer annoncekampagner på social medier m.v.

”For mig er det vigtigt at HR funktionen opleves som en professionel samarbejdspartner. At vi fungerer som en støtte til vores kollegaer i organisationen og at vi reelt bidrager til at nå forretningens mål. En af grundforudsætninger for dette er at vi arbejder sammen, som ét team” siger Niels Trolle Ørberg, der er HR Direktør i Visma Consulting.

”Ét team” betyder konkret, at der også vil være andre HR opgaver, som du skal være parat til at løfte. Det du ikke har erfaring indenfor, kan vi lære dig. Du vil referere direkte til Niels, og du får et tæt samarbejde med ledere og medarbejdere på tværs af hele organisationen.

Dine kvalifikationer

Vi leder efter en selvstændig, stærk og initiativrig kollega. Du har et stort drive, og arbejder struktureret og målrettet. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og du har fokus på kundens behov. Du skal helt sikkert kunne trives i en dynamisk organisation, hvor to dage aldrig er ens. Derudover kan du sætte kryds ved de fleste erfaringer listet nedenfor;

  • En succesfuld track-record fra rekrutteringsbranchen, hvor du selv har sourcet kandidater. Måske har du også arbejdet med resten af rekrutteringsprocessen?
  • Erfaring med opbygning af netværk og anvendelse af div. sociale medier
  • Støtte og coache ledere og beslutningstagere i forbidelse med rekrutteringsprocessen
  • Kendskab til generelle HR discipliner som f.eks. ansættelsesret
  • Erfaring fra IT / konsulentbranchen eller fra en projektorganisation vil helt klart være et plus

Mand og kvinde med iPad

 

Kan du genkende dig selv?

Hvis du kan, så send os en ansøgning, hellere i dag end i morgen. Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat.

Kender du Visma?

Better Together er vores faglige slogan og vores faglige stolthed er et stærkt kendetegn for virksomheden, både i vores løsninger og i vores kultur. Din faglige udvikling sikres blandt andet gennem sparring med super dygtige kolleger i både Danmark, i resten af Norden og i Baltikum. Faglighed dyrkes bedst i gode rammer og vi arrangerer jævnligt aktiviteter hvor vi mødes på tværs af virksomheden. Her kan du se et klip fra vores sidste tur til Madrid, der netop gik under sloganet ”Better Together”.
Hvad er det så vi er så dygtige til? Måske kender du ikke allerede Visma, men mange af vores løsninger gør faktisk en stor forskel i samfundet. Du kan se mere om vores løsninger ved at klikke her.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Ansøgningsfrist:

31-10-2018

Arbejdssted:

Kgs. Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Niels Trolle Ørberg

Mobil: +45 29488426

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby