Visma e-conomic a/s

Finansøkonom praktikant til at rådgive og servicere vores kunder i e-conomic

Finansøkonom praktikant til at rådgive og servicere vores kunder i e-conomic

Skal du i praktik på din FØ og er du interesseret i andet end at lave kaffe og hente udprint? Hos os bliver du en del af teamet og gennemgår samme træning og udvikling som alle os andre. Du bliver ekspert på vores regnskabsprogram e-conomic og taler med kunderne allerede første uge, hvor du får ansvar for at rådgive dem, guide dem og udøve vores helt fantastiske service!

Vores kundeservice afdeling hedder Planet WOW, fordi vi hver dag knokler for at levere WOW-oplevelser til kunderne! Du vil få kommunikationstræning og intensiv oplæring i programmet og derudover har vi en masse sociale arrangementer, som vi også håber du vil være med til :) Det er alt fra bowling, paintball, ski-tur til sejlads, mexicansk aften og fredagsbar.

"Visma e-conomic er en arbejdsplads udover det sædvanlige. Det skal opleves! Man bliver respekteret for den, man er og man møder altid ind til smil og god stemning!" - Jasmina Sadagic, FØ-praktikant, foråret 2018.

 

Under dit praktikforløb vil du komme igennem:

  • Kundekontakt på vores kanaler: Telefon, chat og mail
  • Rådgive kunderne til “den skræddersyede løsning” vha. Af vores mange tillægsmoduler
  • Undervise kunderne på vores online kurser
  • Få et godt kendskab til vores regnskabsprogram e-conomic og hvordan det benyttes i en SMB-virksomhed
  • Optimere vores selvhjælpskanaler som e-copedia og YouTube
  • Informere potentielle kunder om vores produkt og alle dets fordele
  • Du vil få erhverserfaring i en international software virksomhed i hæftig vækst

Du er det rette match for os, hvis du har en god tal- og IT-forståelse, samt er generelt serviceminded, engageret og dedikeret til det, du kaster dig over. Du brænder for at hjælpe kunder og vil gerne have en festlig hverdag med plads til en masse læring, hårdt arbejde og sjov sammen med både kunder og kollegaer.

"Fantastisk læringsmiljø, gode mennesker og dejlige kunder - de får en til at føle sig hjemme hos e-conomic" - Kathrine Grotkær, FØ-praktikant, foråret 2018.

Vi søger praktikanter med start januar og 3 måneder frem.

Har du spørgsmål, kan du fange Karina Wòjcik Otto på karina.wojcikotto@visma.com

Vi glæder os til at høre fra dig :)

 

Om Visma e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram, der startede som dansk virksomhed tilbage i 2001. Det er nu Danmarks største online regnskabsprogram.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma som Visma e-conomic, og rummer produkterne; e-conomic, Sproom, eAccounting, SummaSummarum, Stellar og Visma Business med over 120.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 200 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

Du kan se lidt glimt fra vores hverdag på Instagram: @visma_denmark

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

07-01-2019

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København