Visma e-conomic a/s

Marketing Automation Specialist til Nordens førende IT-virksomhed

Marketing Automation Specialist til Nordens førende IT-virksomhed

Marketing Automation Specialist til Nordens førende IT-virksomhed

 

Visma er Nordens førende udbyder af IT-løsninger til erhvervslivet, og til selskabet Visma e-conomic, er vi på udkig efter en ambitiøs Marketing Automation Specialist. En ildsjæl, der sikrer, at vi på tværs af kanaler har en personlig, relevant og automatiseret kommunikation til vores kunder.

Hos Visma e-conomic ved vi, at det, der har skabt vores succes, er vores kunders succes. Det er en viden, der gennemsyrer hele vores virksomhed. Her lever kunderne ikke kun på slides, men i hjertet på os allesammen. Du skal derfor være drevet af at skabe gode kundeoplevelser for at blive en del af teamet.

Vil du skabe personaliserede og automatiserede kampagner til 120.000 kunder?

Det er vigtigt for os at have de rigtige teknologier, så vi sikrer relevant og personaliseret kommunikation i alle vores kanaler. Vores fokus er, hvordan vi kan udnytte og udvikle vores marketing automation setup, så vi lykkes med at blive en datadrevet organisation, hvor den personlige kundeoplevelse på tværs af kanaler er vores mål.

Vi mangler dig, der kan konvertere data til indsigter og relevant kommunikation for vores 120.000 kunder. Så har du erfaring med marketing automation, et stærkt drive for at arbejde med kundedata - og et talent for at konvertere dem til Danmarks mest effektive 1:1 kampagner? Så har du nu mulighed for at få et nøgle-ansvar hos et af Danmarks stærkeste software brands.

 

Du kommer til at arbejde med:

 • Projektledelse af egne marketing automation projekter og kampagner

 • Udvikling og opsætning af nye, adfærdsbaserede kundeflows i vores kampagnesystem (Eloqua)

 • Definition og udvælgelse af segmenter til marketingkampagner

 • Sikring af effektiv brug af data og kundeindsigter i kampagneaktiviteterne

 • Medvirken i udvikling af nye automatiserings-muligheder på tværs af alle kanaler.

 

Vi forestiller os, at du har:

 • Erfaring med kampagneeksekvering og udvikling af kunde livscyklus-flows

 • Hands-on erfaring med at udvikle og opsætte automatiserede flows

 • God data-, segmenterings- og systemforståelse

 • Stærke projektleder kompetencer

 • Kendskab til Eloqua eller andet marketing automation-system

 • En relevant uddannelse på kandidatniveau og et par års erfaring fra en lignende stilling.

Som person besidder du et højt drive og en positiv tilgang, der motiverer dine omgivelser. Du er en teamplayer med gode sociale kompetencer og samtidig god til at forventningsafstemme med kolleger og leder.

 

Det kan vi tilbyde dig

Du bliver en del af vores marketing - og kommunikationsafdeling. Her er vi 25 medarbejdere, der, hver eneste dag, skaber gode kundeoplevelser på både digitale og fysiske kanaler. Du kommer til at sidde i teamet “Insights & Automation”, som består af 7 specialister.

Vores specialer spænder fra customer insights, performance management, campaign management, content creation til marketing teknologi - herunder marketing automation-værktøjer. Vi har derfor en bred palette af stærke kompetencer inhouse. Det betyder, at vi kan håndtere alt fra konceptudvikling til reel implementering af kundekommunikationer.

På det personlige plan kommer du til at arbejde sammen med landets bedste brunsviger bager, en prinsesse i Ghana, en som kan alle sange fra Den Lille Havfrue udenad, en fritids-pilefletter, en svensk DIY-dronning og en norsk pusher af Smash og Kvikk Lunsj-chokolade.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Insights & Automation Stine Mieritz på stine.mieritz@visma.com eller på 28940215.

 

Processen

 1. Første interview med HR og leder

 2. Case-opgave og test

 3. Anden samtale med HR og leder

 4. Referencer

 5. Kontrakt

Vi indkalder til samtaler løbende, så skynd dig til tasterne.

 

Om Visma e-conomic

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som i Danmark rummer produkterne; e-conomic, DataLøn, Sproom, Stellar, Mamut og Visma Business med over 200.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Samtaler løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Stine Mieritz

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København