Visma Software AS

Ambisiøs og teknologi-interessert? Lyst til å jobbe med Visma Lønn & Visma.net Payroll? Da skal du lese videre her!

Lønns- og HRM konsulent

Visma Software ønsker å styrke vårt partnertilbud. Vi har derfor en sjelden mulighet for deg som brenner for HRM-systemer og rådgivning. Du kan få være med på en spennende reise samme med oss på å effektivisere prosesser ute hos partnere og kunder.

Våre Partnere er midt i en teknologisk og strukturell omveltning. I denne prosessen skal Visma Software skal være en solid støttespiller. Nå ønsker vi å styrke vårt tilbud med en ny lønns- og HRM konsulent. Hos oss får du bli en del av vår vinnerkultur og får spennende utviklingsmuligheter i et produktområdet som er under enorm digitalisering.

Dine arbeidsoppgaver
Som lønns- og HRM konsulent vil du ha ansvar for rådgivning og implementering av systemer innen fagområdene økonomi, rapportering og lønn & HR. Vår visjon er at våre partnere skal være de mest digitaliserte og fremoverlente i Norge, og du skal bidra til at de kommer dit. Du vil også bidra til å forsterke vårt partnerprogram, som inneholder  sertifiseringer, kurs og annen kompetanseheving. Din viktigste oppgave blir å bruke din kunnskap til å styrke våre partnere gjennom tett samarbeid, som rådgiver og sparringspartner.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en serviceinnstilt person med relevant høyere utdannelse og gjerne med tidligere erfaring som lønns- og HRM konsulent. Du må like konsulentrollen og forstå viktigheten av det tverrfaglige samspillet mellom IT, prosess og forretning. Du liker å dele kunnskap og erfaring, samt å bidra til en faglig utviklende kultur. I tillegg har du stå-på-vilje og liker å jobbe i et hektisk miljø hvor mulighetene for innflytelse er store for den riktige kandidaten.
Leveransene dine har høy kvalitet, og du er vant til å arbeide strukturert og metodisk. Du trives i rollen som kursholder, og er god til å kommunisere. Kjenner du deg selv igjen i denne annonsen? Kan du huke av for rett personlighet og kompetanse? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Om Visma Software AS
Visma Software AS er det største selskapet i Visma-konsernet. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. I Visma Software har vi totalt 195 ansatte, og vil i 2018 omsette for over 900 millioner kroner.  

Hvis du ønsker å vite mer om vår håndtering av dine private opplysninger, kan du lese her.

 

Del på:

Fylke:

  • Akershus
  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo