Visma

Sitemanager til visma.dk

Sitemanager til visma.dk

Sitemanager til visma.dk

Visma er en af Danmarks mest succesfulde IT-virksomheder. Vi brænder for at hjælpe vores kunder og tror på, at glade og engagerede medarbejdere giver glade kunder. Vores mission er at bidrage til vores kunders vækst og effektivitet. Og vi lykkes først, når vores kunder er et skridt foran deres konkurrenter.

Vi  har brug for at styrke formidlingen af vores ydelser, og skal derfor bruge en ny kollega, der kan hjælpe med at drive og udvikle vores website, visma.dk, så vores budskaber og ydelser fremstår endnu klarere og skaber endnu mere værdi for vores kunder.

Om jobbet

Visma er nordens største leverandør af produkter, ydelser og løsninger, som effektiviserer virksomheder i Danmark. Vi leverer produkter og ydelser inden for software, konsulentydelser og specialdesignede it-løsninger. Alt dette fortjener vores potentielle kunder at vide. Vi har en førende position i markedet og høje ambitioner for vores fremtid. Du bliver ansvarlig for at vores website leverer som forventet i kunderejserne på tværs af segmenter. Visma.dk er kommunikationsplattform for flere divisioner, hvilket stiller krav til dine evner til at koordinere og prioritere opgaver på tværs. Du vil være ansvarlig for at drive websitet og kontinuerligt løfte vores performance. Du vil samarbejde med de øvrige teams omkring dig om UX, design, SEO etc.

Detaljerne

Som site-manager for visma.dk, skal du kunne tænke selvstændigt, prioritere og koordinere opgaver, ligesom du skal kunne håndtere opgaver lige fra mindre rettelser på websitet til at holde styr på større projekter. Dit ansvar bliver blandt andet:

 • Digital redaktør for visma.dk

 • Udvikle online koncepter og funktioner efter behov

 • Opsætte og redigere sider i Episerver

 • Sparring med marketing og online ift. websitets muligheder for bidrag til forretningen

 • Rollen som National Web Editor for Visma Danmark:

  • Koordinering med resten af Visma i DK og HQ i Oslo

  • Rapportering af performance

 • Opsætning af splittest, surveys mv.

 • Hjælpe og uddanne kollegaer ift. Episerver

Fagligt er du den ideelle kandidat, hvis dine evner og tilgang til dit arbejde dækker de fleste af disse punkter:

 • Digital forretningsforståelse

 • Web analyse med Google Analytics

 • Tænke kreativt ift. løsninger på web

 • Erfaring med koordinering mellem afdelinger og fagområder

 • Kan prioritere og strukturere

 • Kan videreformidle budskaber i tale og skrift

Om afdelingen

Du vil have din primære arbejdsplads på Christianshavn i Visma e-conomics Marcom afdeling. Her vil du sidde i Online teamet, der udgør 10 ud af Marcoms 25 medarbejdere. Der vil derudover være arbejdsdage i Ballerup og Lyngby.

Vi tror på, at et højt fagligt niveau i vores virksomhed er det, der skaber resultater. Derfor bruger vi kun i meget begrænset omfang eksterne konsulenter, og har i stedet insourcet de kompetencer, der skal bruges. Det betyder, at du skal trives med at arbejde tæt sammen med Online og Marketing teams og aktivt bidrage til i fællesskab at levere ekstraordinære ting.

Processen

 1. Første interview med HR og leder

 2. Case og test

 3. Anden samtale med HR og leder

 4. Referencer

 5. Kontrakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef, Nadia Fisker, på nadia.fisker@visma.com.

Deadline for ansøgning er fredag den 16. November 2018.

Om Visma

Vi er en del af Visma, Nordens førende IT-koncern. Visma leverer en bred vifte af produkter og ydelser til mange forskellige brancher, forretningsområder og kundetyper, og har mere end 800.000 kunder og er Nordens førende leverandør inden for økonomisystemer, detail-it og udvikling af større it-løsninger.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

16-11-2018

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Nadia Fisker

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København