Visma Software AS

Digital Marketing Manager med ansvar for leadsgenerering

Som teamleder i vår markedsavdeling vil du jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, salg og marked. Vi er derfor på jakt etter deg som er resultatorientert, en strateg innen kommunikasjon og markedsføring, og som har et ønske om å løfte og utvikle vår avdeling til å lykkes med å jobbe datadrevet med markedsføring.

 

Hos Visma blir du en del av et fremtidsrettet og innovativt fagmiljø i en av Nordens største teknologibedrifter, med store muligheter for vekst og utvikling. Du blir en del av en markedsavdeling med til sammen 14 ansatte, som sammen og hver for seg jobber dedikert og målrettet med å nå våre markedsmål. Du vil jobbe tett med fagressurser innen kommunikasjon, innholdsproduksjon, markedsanalyse, og tett med eksperter på teknologi og salg for å styrke vår posisjon og bringe våre produkter ut i markedet. Du får fag- og teamansvar, og vil lede et team med seks spesialister innen web, performance marketing, sosiale medier, og marketing automation. For den rette kandidaten kan det være aktuelt med personalansvar.

 

I markedsavdelingen vil du ha ansvar for å planlegge, iverksette, lede, og gjennomføre leadsgenererende aktiviteter og kampanjer. Du vil også ha ansvar for at relevant innhold rettet mot våre målgrupper distribueres gjennom relevante kanaler. Du skal kontinuerlig forbedre markedsførings- og leadsaktiviteter gjennom dataanalyse, samt dokumentere resultater og forbedringstiltak.

 

Vi ser etter en person som bruker teknologi til å automatisere og forbedre våre markedsføringsaktiviteter, og interne prosesser. Du skal være en erfaren faglig stemme innen markedsføring som med gode lederegenskaper motiverer de rundt deg til å nå våre felles mål. Vi kan tilby deg en interessant og utfordrende stilling, i et arbeidsmiljø preget av et stort engasjement, dyktige kollegaer og masse godt humør. Vi vil gi deg mye ansvar og påvirkningskraft, korte beslutningsveier og stor takhøyde.

 

Vi ser etter deg med følgende profil

 • Høyere utdanning innen markedsføring

 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis i B2B-markedet

 • Erfaring med personalansvar eller ledelse er en fordel

 • Meget god forståelse for inbound marketing som arbeidsmetodikk, samt erfaring med områdene du skal lede (web, performance marketing, sosiale medier, og marketing automation)

 • Interesse for teknologi og digitalisering av bedriftsnorge, og har god forretningsforståelse

 • Stor gjennomføringskraft, målrettet og strukturert med oppgaver du tar og får

 • Høy arbeidskapasitet og evne til å arbeide under stramme tidsfrister, med mange baller i luften

 • Innovativ og initiativrik, men samtidig solide strategiske og analytiske egenskaper

 • Sosial, positiv og fremoverlent

Aktuelle kandidater til stillingen vil bli kontaktet fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Visma Software AS er det største selskapet i Visma-konsernet. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. I Visma Software har vi totalt 195 ansatte, og vil i 2018 omsette for over 900 millioner kroner.  

 

Hvis du ønsker å vite mer om vår håndtering av dine private opplysninger, kan du lese her.

 

Del på:

Fylke:

 • Akershus
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Dikken Holm

mob: +47 45243246

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo