Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Sproom Manager til vores Visma ERP-team

Sproom Manager til vores Visma ERP-team

Har du lyst til at blive en del af Visma, som er Nordens førende softwarehus inden for forretningskritiske systemer? Vil du gerne være en del af et cool og alsidigt hus på Christianshavn, hvor imorgen aldrig ligner i dag? Det siger alle, men her er det virkelig sandt! Du er en positiv og ambitiøs rådgiver med stort drive og du kan skabe den langvarige loyale og tillidsfulde relation, hvori der skabes en mere effektiv hverdag og værdi for vores partnere og slutkunder i Danmark.

Vi mangler en dedikeret person, som kan sikre SPROOMs fortsatte vækst. SPROOM er et selvstændigt brand, som blev en del af Visma porteføljen i 2016. Vi tror på, at enkle løsninger og brugerindsigt er med til at skabe de bedste forudsætninger for, at vores kunder kan opnå betydelige forretningsmæssige fordele. Vi brænder for at hjælpe vores kunder og vi tror på, at glade og engagerede medarbejdere også giver glade og engagerede kunder.

Om dig

Du skal være selvkørende, dygtig til at skabe relationer og være i stand til at arbejde med forskellige stakeholdere i hele processen.

 

Den perfekte kandidat…

 • Brænder for Account Management - både til partnere og direkte salg til mindre- og mellemstore virksomheder

 • Motiveres af at skabe - og dyrke relationen til partnere og kunder over tid

 • Kendskab til workflow løsninger er en fordel

 • Er stærk i IT og online værktøjer og ser sig selv i en karriere indenfor IT og software branchen

 • Er positiv, engageret og målrettet

 • Er forandringsparat og vil arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor der sker noget nyt hele tiden

   

 • Er en stærk kommunikatør på alle niveauer og har altid kunden i centrum

Dine opgaver bliver, at…

 • være proaktiv og serviceminded i din tilgang til vores partnere og store kunder

 • Selvstændigt udvikle din portefølje

 • Planlægge og drive fælles aktiviteter med din portefølje af partnere

 • Onboarde nye partnere

 • Deltage på events, roadshows mv. Og meget mere

   

 • Bidrage til Sprooms fortsatte udvikling ved at indgå i et tværfagligt Sproom team med ansvar for at innovere på vores produkt
 • Agere teamets ekspert på workflow og elektronisk fakturering

Om teamet

Salgsafdelingens engagerede ERP-team tæller lige pt 3 personer og snart dig! Som team arbejder vi tæt sammen og på tværs af afdelingerne. Du skal derfor være stærkt samarbejdsorienteret og have den rette holdånd. Vi går aldrig hjem uden at have smilet og grinet sammen - både med og også lidt af hinanden.

Du bliver en del af et cool og alsidigt hus på Christianshavn, hvor imorgen aldrig ligner i dag. Det siger alle, men her er det virkelig sandt!

Hvis du kunne se dig selv som vores nye Account Manager, så send os dit CV og forklare os, hvorfor netop du bør være en del af vores team.

Om os

Visma er Nordens ledende leverandør af en bred vifte software inden for økonomi, ERP og løn til små og mellemstore virksomheder, og vi har stort fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Visma Software er den største udbyder af regnskabssystemer og løn i Danmark med mere end 170.000 kunder og mere end 500.000 kunder i Norden. Vi er i øjeblikket mere end 350 medarbejdere, de fleste af os placeret centralt på Christianshavn. De fleste besøgende gæster fortæller os, at de straks føler en speciel kultur, når de træder ind i vores bygninger. Vi anser os selv for værende en dynamisk og energisk organisation, hvor hver eneste person er ansvarlig for at opretholde vores værdier - og vi nyder masser af sociale aktiviteter!  

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København