Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Presales

Presales

Er du god til at fordybe dig? Har du mod på at dykke ned i de tekniske og funktionelle aspekter af et splinternyt produkt til det danske marked, Visma.Net ERP? Vil du være rådgivende instans på Visma.nets faglige indhold for dels vores Account Managere og dels vores partnere, med henblik på det skræddersyede salg til kunden?

 

Om dig

Vi søger én, der finder drive, engagement og passion i at være med fra starten på rejsen. Vi er et team, der tror på kombinationen af vores kompetencer og ikke mindst kundens input, er det der skaber det bedste resultat. Så tænder du på, at skabe noget, mere eller mindre, fra bunden og være med i hele processen med alle de tilpasninger, sejre og udfordringer, der vil opstå undervejs, så er det dig, vi mangler på teamet!

Du skal kunne drive din egen arbejdsdag selvstændigt, mens du værner om samarbejdet og holdånden i teamet. Du er udadvendt og ikke bange for at møde nye mennesker og samtidig er du detaljeorienteret og har lyst til at “nørde” afkrogene af Visma.net ERP.

 

Den perfekte kandidat…

 • Har erfaring med større ERP systemer (ex. Navision, Oracle, Axapta etc.) enten som bruger eller konsulent

 • Har noget erfaring med regnskab og revision, eller en fornuftig sans for økonomi

 • Har muligvis erfaring som enten Presales, teknisk konsulent eller anden form for produktspecialist

 • Er uddannet indenfor økonomi eller revision

 • Er en stærk formidler af teknisk funktionalitet og har erfaring i enten træningsaktiviteter eller præsentationer til kunder og partnere.

 • Har flair for IT, apps og online værktøjer samt ser sig selv i en karriere indenfor IT og software branchen

 • Er positiv, engageret og målrettet

 • Kan navigere og trives med, at arbejde i en salgsafdeling der har fokus på salgs- og aktivitetsmål

 • Finder glæde i at alle svarene ikke er givet på forhånd, men skal erfares. Med risiko for, at vi fortryder dette, vil vi hellere have, at du spørger om tilgivelse end om tilladelse

 • Vil arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandring er en del af dagligdagen og hvor kunden altid er i centrum

 

Opgaver

 • Være ansvarlig for certificeringen af vores partnere i et både internationalt og nationalt spor

 • Understøtte vores Account Managers og Partnere igennem hele salgsprocessen ved, at deltage på kundemøder og bidrage med ekspertviden i Visma.net ERP og dets muligheder, med henblik på at lave den skræddersyede løsning til kunden

 • Selvstændigt udarbejde og engagere partnere i at bygge en skalerbar vidensbase

 • Bistå implementering hos kunden sammen med partneren

 • Være klar på en masse forskelligartede opgaver, da både organisationen og produktet er i sin indledende fase. Herunder, kommunikation med vores Produkt udviklingsafdeling og Knowledge team i Norge

 • Deltage på events, roadshows mv. og meget mere

 • Kæmpe indflydelse på egne opgaver. Du vil være med helt inde i motorrummet på de vigtigste beslutning på vores go-to-market strategi.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Wòjcik Otto på karina.wojcikotto@visma.com eller +45 29 24 34 82.

 

Om os

Vores Enterprise team er en del af vores salgsafdeling på 15 mand, der arbejder med løsninger til primært større kunder. Vi har et tæt samarbejde med vores partnere og andre salgsteam, for at skabe en løsning der går hele vejen rundt om kunden.

 

Om teamet

Vi arbejder som et hold og du skal derfor være stærkt samarbejdsorienteret og have den rette holdånd. Vi er en gruppe der både har en rødvins connoisseur, FIFA-mester, hundeelsker og en semi-vegetar. Vi går aldrig hjem uden at have smilt og grint sammen - både med og også lidt af hinanden, så det skal du kunne tåle, hvis du skal søge.

  

Processen

 1. Første interview med HR & leder

 2. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook og andre sociale medieplatforme

 3. Case opgaver, personlighedstest og referencer

 4. Anden samtale med HR og leder

 5. Kontrakt

 

Om Visma.Net ERP Danmark

Visma.Net ERP er et Cloud ERP-system, der skal introduceres for første gang på det danske marked. Visma.Net ERP har primært de mellemstore og større virksomheder som målgruppe og er allerede succesfuldt introduceret på de øvrige nordiske markeder.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som i Danmark rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Summasummarum, Stellar, Mamut og Visma Business med over 120.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder næsten 300 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København