Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

IT-Graduate i et af Nordens førende IT-konsulenthuse

Start din karriere som IT-konsulent i et hus, hvor der er højt til loftet og fokus på din fremtid

Drømmer du om at arbejde med it-udvikling i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø, så er Visma Consulting noget for dig! Vores Graduate-program har en varighed på 12 måneder og er et fast tilrettelagt forløb, der kombinerer det at arbejde på live projekter med teori og workshops. Selvom du er Graduate hos os, bliver du IT-konsulent fra første arbejdsdag, og vi sørger naturligvis for, at du bliver en del af et team, der både består af juniorer og erfarne udviklere, som du kan støtte dig til og sparre med.  

En stor del af din hverdag vil bestå af kontakt med kunder og dit faglige netværk. Din evne til at interagere vil være afgørende for at udvikle solide løsninger, der er med til at gøre en forskel. Vi vil også have din personlige læring og udvikling i fokus samtidig med, at vi forventer, at du vil udfordre os med din viden fra studiet.

Hvorfor Visma?

Visma Consulting arbejder hver dag på at gøre en forskel i samfundet og sammen med vores kunder, skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger, og flere af vores løsninger sikrer bæredygtighed. Visma har bl.a. udviklet et elektronisk logbogssystem, som er med til at sikre, at fiskekvoterne på verdens havene bliver overholdt, og vi sikrer samtidig en effektiv arbejdsindsats på det danske jobmarked. Visma forvalter systemkomplekset mellem sagsbehandlerne i A-kassen og på jobcentrene, der hjælper de ledige i job, og vi er dermed med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Danmark. 

Dette er bare et udpluk af de forskelle, vi er med til at gøre i Danmark, og det har du mulighed for at blive en del af! 

Vores Graduate-program indeholder

  • Deltagelse i projekter på nogle af de største danske it-løsninger
  • Et skræddersyet program, med en veldefineret karrieremodel, hvor DU er sat i førersædet for din fremtid
  • Workshops med vores direktion der deler deres erfaringer og viden om livet som værdiskabende og professionel konsulent
  • Gode muligheder for at skifte mellem flere opgaver og spændende ansvarsområder alt afhængig af projekternes art og kompleksitet
  • Dele af programmet foregår internationalt med kollegaer fra de øvrige dele af divisionen i Norden

Du vil undervejs og i slutningen af forløbet være i stand til at tage egne opgaver, og det er netop her, at du ser, hvordan du bidrager til forretningen og aktivt er med til at gøre en forskel for vores kunder. Du får samtidig en klar fornemmelse af dine styrker og udfordringer, hvilket er med til at skabe et fundament for din videre karriere.


“I Visma Consulting lægger vi meget vægt på at give plads til innovation og innovative tanker. Derfor har alle medarbejdere adgang til vores Laboratorie. Her stiller vi ny teknologi til rådighed for alle der har lyst til at prøve kræfter med den. Faglig udvikling og videndeling er en vigtig del af vores kultur" fortæller HR Direktør Niels Trolle Ørberg.

Hvem er du ?

Du har en naturlig interesse for teknologier, både nye og gamle, og du trives med svære tekniske udfordringer, naturligvis i samarbejde med kolleger. Du drømmer om en karriere som IT-konsulent/udvikler, hvor håndværket er i fokus, og løsningerne er kendetegnet ved kvaliteten.

Uanset dine tekniske kompetencer, har du kendskab eller erfaring med flere af nedenstående:

  • Java, Javascript (eventuelt Javascript frameworks), AngularJS, .Net, C#, HTML, CSS, SQL og/eller Microsoft CRM
  • Scrum/SAFe og Agile udviklingsprocesser, Jira/Confluence, test, user-stories mv

Du er nyuddannet og ellers er det max. 2 år siden du blev færdig med en uddannelse som IT- eller softwareingeniør, datalog, cand.it eller datamatiker, og du har gennem dit studie opået gode karakterer.

Det er desuden en stor fordel, hvis du har haft relevant studiejob eller været i praktik i en it-afdeling el. konsulentvirksomhed, så du har prøvet at arbejde i et professionelt miljø. 

Du er nysgerrig af natur og brænder for at skabe relationer både on-site hos kunderne og internt med kolleger. Du er også ambitiøs på den måde, at du gerne vil gøre en forskel og være parat til selv at investere for at blive dygtigere. Noget af det der driver dig, er din egen performance.

Det er en absolut nødvendighed, at du taler og skriver dansk flydende og har gode engelsk kundskaber.

Del på:

Referencenummer:

326853183

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Nikoline Schnoor Larsen

Telefon: +45 31449266

Mobil: +45 31449266

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby