Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Senior IT -Konsulent

Vil du være med til at digitalisere Danmark?  

Jobbet

Visma Consultings Application Management Center har vokseværk! Derfor søger vi en dygtig Senior IT-konsulent, der fra dag ét kan være sparringspartner for vores mange kunder.   

Vi søger dig, der har lyst til at videreudvikle dit talent, samt kan agere fagligt fyrtårn og sparringspartner i et teknisk velfunderet team bestående af både erfarne og yngre konsulenter. Sammen videreudvikler vi vores Application Management Center, hvor du fra dag ét får teknisk ansvar for en eller flere kundeporteføljer, og du brænder for at levere og optimere komplekse IT-løsninger til både offentlige og private kunder. 

Hvis ovenstående lyder interessant, så er dit næste job hos os!

Du vil få et indgående domænekendskab til flere kunders forretningsområder og vil derfor blive en særdeles vigtig sparringspartner for vores kunder.  

Du kommer til at deltage i og arbejde med alle faser, lige fra idé, kravspecifikation og projektdeltagelse til videreudvikling, support og vedligeholdelse på løsninger, som er forretningskritiske for vores kunder.

Vi tror på, at vi alle kan lære af hinanden, og derfor er afdelingen et fint miks af både yngre og mere erfarne konsulenter, som hjælper vores kunder med at videreudvikle og vedligeholde deres it-platform. For at sikre faglig udvikling sparrer vi løbende med hinanden til bl.a. tekniske tirsdage, faggrupper og fagdage, hvilket du kommer til at høre meget mere om!

Arbejdsområder

Opgaverne er varierende og indebærer alt fra udvikling, nyudvikling, change requests, optimering, fejlsøgning, etc. – kort sagt alt, der har med Application Management at gøre. Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Agere teknisk teamleder for flere forskellige kundeprojekter 
 • Estimering af opgaver og ansvar for at drive mindre teams herunder projektteams
 • Erfaring med at indgå på tværs af flere samtidige projekter
 • Rådgivning og valg af applikationsarkitektur, optimale udviklingsværktøjer, teknologivalg etc.
 • Løbende sikre at der er den nødvendige fokus og kapacitet til at løse kundens behov
 • Sikre kvalitet, test og dokumentation

Visma-team

Dine kvalifikationer

 • Mindst 5 års indgående kendskab til og erfaring med C#/.NET samt MS SQL både hvad angår udvikling, valg af frameworks, arkitekturmetoder etc.
 • Flere års relevant erfaring med Application Management
 • Kan agere både styrende og koordinerende for en opgaveportefølje og kunder samt deltage i og drive kunderelaterede projekter samt forstå betydningen og værdien af god kundedialog
 • Gerne erfaring med at drive teams af konsulenter og være den faglige spydspids som rådgiver om teknologivalg, arkitektur og metoder
 • Gerne erfaring som ansvarlig arkitekt i leverancer af komplekse systemer med mange integrationer

Du har en relevant videregående uddannelse og en faglig baggrund, der giver dig et lige så godt fundament. Det er også nødvendigt, at du er flydende på dansk og har gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt.

Det er et krav at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau HEMMELIGT, da det er påkrævet for at kunne arbejde med flere af vores kunder og deres løsninger.

Som person er du:

 • God til at kommunikere og er vant til direkte kundekontakt 
 • Selvstændig og resultatorienteret samt tager ansvar for opgaverne, indtil de er i mål
 • Analytisk stærk og besidder et højt abstraktionsniveau, hvilket gør dig i stand til at overskue komplekse løsninger

Din kommende arbejdsplads

Vi arbejder professionelt og lægger stor vægt på vores faglighed samt at dygtiggøre os, så vi skaber værdi for vores kunder. Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet - en kultur vi er stolte af, med masser af plads til drømme, ambitioner og gode ideer, og vi har en imødekommende og uformel omgangstone. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi nyder hinandens selskab til masser af både faglige og sociale arrangementer.

Samtaler afholdes løbende.

Om virksomheden
I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger. Vi leverer standard- og kundetilpassede løsninger, software as a service og konsulentbistand. Sammen med vores kunder skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Visma Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Litauen og beskæftiger 1000 medarbejdere, heraf cirka 150 i Danmark (Kgs. Lyngby). Vi er en del af Visma-koncernen, der beskæftiger mere end 8.500 medarbejdere, fordelt over hele Norden.

Del på:

Referencenummer:

394312306

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Ansøgningsfrist:

31-07-2019

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Jan Sparwath

Mobil: +45 23 81 87 64

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby