Visma ITC Visma ITC Visma ITC Visma ITC Visma ITC Visma ITC

Initiativrik og strukturert prosjektkoordinator - vi søker deg!

Corporate Project Coordinator

Corporate Marketing & Communication er et solid team med digitalt fokus og fagkompetanse innen alt fra tekst, design og video til webutvikling, UX og analyse. Sammen har vi et overordnet ansvar for konsernets kommunikasjon, merkevare og markedsføringsaktiviteter i Norden, Nederland og Latvia.

Nå søker vi en initiativrik og strukturert prosjektkoordinator som vil spille en sentral rolle i avdelingens daglige arbeid. Du vil bli del av en innovativ avdeling bestående av en rekke spesialister med bred kunnskap innen sitt fagområde.

 

Om rollen Corporate Project Coordinator

Som Corporate Project Coordinator vil du jobbe tett med avdelingens ledere og fagressurser. Du vil være involvert i store og små prosjekter og fungere som prosjektleder eller prosjektkoordinator avhengig av prosjektet.

I rollen som vår prosjektkoordinator vil du ha varierte oppgaver som bl.a.:

  • Prosjektleder/-koordinator i ulike typer prosjekter på tvers av våre fagområder/team

  • Community Manager for vårt interne community tilrettelagt for alle som jobber med markedsføring, kommunikasjon og UX i Visma

  • Utarbeidelse av ulike tekster til vårt interne community o.l, samt utarbeide presentasjoner  

  • Ansvar for daglig drifting av ulike administrative oppgaver i avdelingen

  • Ansvar for avdelingens sosialkomite inkl. organisering av sosiale aktiviteter

  • Back-up for andre ressurser i avdelingen ved behov

 

Hva du kan se frem til

Du vil få spennende muligheter til å utvikle deg faglig og profesjonelt innen markedsføring og kommunikasjon i et innovativt og internasjonalt miljø.

Selv om alle i avdelingen har ulike fagansvar, er vi et sammensveiset team. Vi er overbevist om at folk presterer best når de trives, og vi ønsker at hver dag skal gi positive opplevelser.

Visma er et konsern i sterk vekst, og vi holder til i moderne lokaler i toppen av Visma-bygget på Skøyen i Oslo.


Hva vi ønsker oss

Vi er på jakt etter en positiv, initiativrik og strukturert person som trives med varierte ansvarsområder, er selvgående og flink med folk.

Du trives med forandringer og et høyt tempo. Du er allsidig, lærevillig og serviceinnstilt og har noen år med relevant erfaring innen markedsføring og kommunikasjon.

Du bør ha en Bachelor innen markedsføring/ kommunikasjon eller lignende relevant fagområde. Vi blir ekstra glade om du har kompetanse innen digital markedsføring og innholdsmarkedsføring. Du har erfaring med Google Sheets/ Excel og presentasjonsverktøy som Google Slides/ PowerPoint.

Stillingen krever at du har flytende muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk.

 

Grip sjansen

Høres det ut som du og vi er en god match? Ikke la muligheten gå fra deg. Send oss en kort søknad med CV og la oss bli bedre kjent.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Skøyen

Kontaktpersoner:

Anne-Grethe Thomle Karlsen

mob: +47 92092070

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0277 Oslo