Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Senior .Net-udvikler

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Jobbet

Vismas Consultings Projektafdeling søger en senior it-konsulent, der fra dag ét kan være sparringspartner for vores mange kunder og spændende projekter!

Vi søger dig, der har lyst til at videreudvikle dit talent og dine evner og sammen med Danmarks bedste og dygtigste konsulenter kan medvirke til at videreudvikle vores Projektafdeling. Har du erfaringen og brænder for at levere og optimere komplekse IT-løsninger, kan du fortsætte din karriere i et af Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse, hvor du får rig mulighed for at arbejde med betydningsfulde IT-projekter.

Hvis ovenstående lyder interessant, så er dit næste job hos os!

Du vil få et indgående domænekendskab til flere kunders forretningsområder og vil derfor blive en særdeles vigtig sparringspartner for vores kunder. 

Du kommer til at deltage i og arbejde med alle faser, lige fra idé, projektdeltagelse og udvikling af løsninger, som er forretningskritiske for vores kunder.

Du bliver en del af et team med dygtige og engagerede medarbejdere, der driver og leverer projekter til primært offentlige kunder. Vi tror på, at vi alle kan lære af hinanden, og derfor er afdelingen et fint miks af både yngre og mere erfarne konsulenter. For at sikre faglig udvikling sparrer vi løbende med hinanden til bl.a. tekniske tirsdage, faggrupper og fagdage, hvilket du kommer til at høre meget mere om!

 

Arbejdsområder 

I Projektafdelingen kommer du til at indgå i projekter med analyse, design og udvikling af IT-løsninger. Afdelingen består af 10 kollegaer, hvor der hersker en uformel kultur, og mange beslutninger træffes direkte i teamet. Til start bliver du en del af et team på tre kollegaer og en leder, der står for at færdiggøre et spændende projekt hos en større offentlig kunde.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Udvikling af frontend- og backendløsninger
  • Løsningsdesign, arkitektur og datamodellering
  • Løbende deltagelse i afklaringer i projekter med kunden og teamet
  • Deltagelse i Scrum-team

Visma-team

 

Dine kompetencer og erfaring 

Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring og har på den baggrund opnået en stærk faglighed, hvilket vil sige:

  • Du har et indgående kendskab til og erfaring med Angular version 7 samt har solid erfaring fra .Net-platformen
  • Gerne erfaring med at være den faglige spydspids som rådgiver om teknologivalg, arkitektur og metoder 

Du har en relevant videregående uddannelse og en faglig baggrund, der giver dig et lige så godt fundament. Det er også nødvendigt, at du er flydende på dansk og har gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber. 

Som person er du:

  • God til at kommunikere, er vant til kundekontakt og har en professionel attitude 
  • Selvstændig og resultatorienteret samt tager ansvar for opgaverne, indtil de er i mål
  • Analytisk stærk og besidder et højt abstraktionsniveau, hvilket gør dig i stand til at overskue komplekse løsninger

Din kommende arbejdsplads  

Vi arbejder professionelt og lægger stor vægt på vores faglighed samt at dygtiggøre os, så vi skaber værdi for vores kunder. Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet - en kultur vi er stolte af, med masser af plads til drømme, ambitioner og gode ideer, og vi har en imødekommende og uformel omgangstone. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi nyder hinandens selskab til masser af både faglige og sociale arrangementer.

Samtaler afholdes løbende. 

Om virksomheden
I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger. Vi leverer standard- og kundetilpassede løsninger, software as a service og konsulentbistand. Sammen med vores kunder skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Visma Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Litauen og beskæftiger 700 medarbejdere, heraf cirka 150 i Danmark (Kgs. Lyngby). Vi er en del af Visma-koncernen, der beskæftiger mere end 7.000 medarbejdere, fordelt over hele Norden.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

22-03-2019

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Andreas Nordstrand

Telefon: +45 51 39 31 24

Mobil: +45 51 39 31 24

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby