Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic

Marketing Manager til Nordens førende IT-virksomhed

Marketing Manager til Nordens førende IT-virksomhed

Visma e-conomic A/S er blevet en af Danmarks mest succesfulde IT-virksomheder, fordi vi brænder for at hjælpe vores kunder og tror på, at glade og engagerede medarbejdere giver glade kunder. Vores mission er at bidrage til vores kunders vækst og effektivitet. Og når vi lykkes, har vi hjulpet vores kunder med at være et skridt foran deres konkurrenter.

Marketing for os handler om at finde de potentielle kunder, som har behov for vores produkter og vise, hvordan vi kan hjælpe dem. Men også om hvordan vi bedst beholder de kunder, vi allerede har. Det gør vi ved at køre både store og små tiltag og kampagner, og det er dem, du skal hjælpe os med at lave.

Vi bygger vores arbejde på data og solid kundeindsigt, men vi ved også, at det er kommunikationen, der bringer idéerne til livs og får det til at gøre en forskel for dem, vi gerne vil hjælpe. Derfor skal du, ligesom os, brænde for at kommunikere med udgangspunkt i kundens verden og på en personlig og relevant måde.

 

Om jobbet

Din rolle som Marketing Manager er meget varieret. Nogle gange skal du skal du være eksekverende på de projekter du sidder med. Du skal derfor også kunne praktiske kommunikationsopgaver som at skrive tekster, lave landing pages, opsætte e-mails og mange andre aktiviteter, som alle har som mål at kommunikere budskaberne til vores målgrupper. Andre gange skal du udvikle strategi og planer, designe marketing dialoger og -flows osv.

Ofte er det dig alene, der udfærdiger hele leverancen. Andre gange vil du arbejde som en del af et større team af specialister i fx tekstforfatning, content produktion, design, UX osv.  Du skal derfor både være glad for at køre projekter selv og for at være en del af en større projektgruppe.

Hovedparten af vores kundekommunikation er digital, og du skal have en passion for disse medier. Vi ønsker dog at møde vores kunder dér, hvor de er, så vi bruger også events, print m.m. Du skal derfor også kunne arbejde med ikke-digitale platforme, og ikke mindst skal du formå at skabe et sammenhængende budskab på tværs af kanaler og medier.

 

Hvad skal du lave?

Som Marketing Manager får du en meget varierende rolle i mange forskellige typer projekter.

Dit ansvar og dine opgaver bliver blandt andet at:

 • Planlægge, udvikle/designe og eksekvere kommunikationsflows.
 • Udvikle og drifte datadrevet trigger-baseret/automatiseret kommunikation.
 • Være en state-of-the-art projektleder.
 • Lave præsentationer, der kan bruges til argumentation, møder med kunder mv.
 • Skrive og opsætte e-mails i Eloqua, udfærdige landingpages og opsætte dem i vores CMS-systemer, Drupal og EPIserver.
 • Arrangere events.
 • Udvikle annoncer og flyers ved brug af InDesign og Photoshop.
 • Opdatere og vedligeholde eksisterende online og offline materiale.
 • Og meget andet...

 

Hvem er du?

 • Du har gerne et par års erfaring i at arbejde som projektleder og med marketing fra et lignende job. Du må meget gerne have erfaring i at arbejde med større kunder og med at kommunikere salg gennem partnere.
 • Du kender til stakeholder management.
 • Du har erfaring i at arbejde med datadrevet kommunikation. Du kender værdien af at kunne designe et godt kommunikationsflow og ved, hvad der skal til for at få det til at blive virkelighed.
 • Du kender til marketing automation og ved, hvilken forskel det kan gøre for en virksomhed.
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Hvem du er, ved du bedre end os. Så send os din ansøgning. Vi frem til at høre, hvem du er, og hvad du kan.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af Marcom (Marketing- og kommunikationsafdelingen), og kommer til at sidde i teamet Partner & Large Account Marketing, som også har det overordnede ansvar for branding. På det personlige plan kommer du til at arbejde sammen med en spitzenklasse bagerinde med en kat, der hedder Preben, en jyde, der er vild med musik og take-away og en fritids-kunstner med hang til bøger og rødvin.  

Vi skaber hver eneste dag WOW-oplevelser for vores kunder på både digitale og fysiske kanaler. Vil du vide hvordan? Det kan vi snakke om i timevis, og vi starter gerne til samtalen med dig.

Vi tror på, at et højt fagligt niveau i vores virksomhed er det, der skaber resultater. Derfor bruger vi kun i meget begrænset omfang eksterne konsulenter og har i stedet insourcet de kompetencer, der skal bruges. Det er blandt andet derfor, vi har brug for dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Partner & Large Account Marketing / Brand Manager Gitte Anthony på gitte.anthony@visma.com eller på +45 31 43 81 41. Hun glæder sig til at høre fra dig.

 

Processen

 1. Første interview med HR & leder
 2. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook & andre sociale medie platforme
 3. Case-opgaver, personlighedstest
 4. Anden samtale med HR & leder
 5. Referencer
 6. Kontrakt

Vi indkalder til samtaler løbende, så skynd dig til tasterne.

 

Om Visma

Som en del af Nordens førende IT-koncern arbejder vi bl.a. med Danmarks mest udbredte regnskabsprogram e-conomic samt brands som Dinero, Sproom, Dataløn og Visma Business - som tilsammen har mere end 200.000 kunder og 4.500 revisorer tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder software-løsninger, som skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de er et skridt foran sine konkurrenter. Vi holder lige nu til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 350 medarbejdere, men forventer efter planen at flytte til Carlsberg Byen i 2021 i et helt nyt hus bygget til os. Visma har hovedkontor i Oslo, Norge.Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Aften

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Gitte Athony

Telefon: +45 31438141

Mobil: +45 31438141

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København