Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Team Manager Visma Software Business Center

Team Manager

Vi søker etter en ny Team Manager for vårt  Business Center Team. Teamet er en del av avdelingen Business Operations. Business Operations sin primære oppgave er å effektivisere og strukturere prising, lisensiering og fakturering av kunder. Business Center har hovedfokus på å ivareta lisensiering, fakturering og innfordring (“order to cash” prosessen) av alle Visma Software sine 13 000 kunder. Teamet består av 7 personer som hver dag jobber for å gi kunder, og våre partnere den beste opplevelsen når vi håndterer spørsmål og henvendelser rundt ordrer og fakturahenvendelser. Vi mottar henvendelser fra våre Partnere, kunder og kollegaer på e-post, chat og telefon. Vi hjelper kunden med alt fra lisensspørsmål og tilganger til sine tjenester til fakturaspørsmål.

For øyeblikket er vi i midt i en spennende endringsprosess der vi implementerer nye systemer for å forenkle og effektivisere våre arbeidsprosesser. Vi søker en person som ønsker å være en del av denne endringsprosessen, som ser mulighetene i våre tekniske løsninger for å kunne effektivisere. Derfor er din interesse for IT en viktig faktor.

 

Ønsker du å få mennesker til å lykkes, da er du vår nye teamleder!

Du trives med å få resultater gjennom andre og synes at suksess er å se medarbeidere lykkes. Du bidrar inn i det operasjonelle daglige arbeidet, ved å være en god rollemodell og forstå prosessen, for å være en god sparringspartner og prosessutvikler sammen med de ansatte. Du briljerer med din evne til se og lytte til dine ansatte, og klarer å sette inn riktige og effektive tiltak ved behov. Du evner å følge opp igangsatte tiltak og analysere effekten, og kunne vurdere hvilke endringer som må til.

Du vil sammen med resten av lederteamet på avdelingen, være med på å planlegge og gjennomføre strategier og ulike prosjekter.

 

Hva tar du med deg til Visma:

 • Tydelig kommunikasjonsevner og god på mellommenneskelig relasjoner

 • Bachelor eller høyere grad innen økonomi/administrasjon/IT

 • Erfaring innenfor ledelse og brennende engasjement for å få andre med deg

 • Erfaring med prosessarbeid og god forretningsforståelse

 • God på å planlegge og gjennomføre tiltak

 • Elsker å strukturerer og jobbe prosessorientert i en til tider kaotisk hverdag

 • Motiveres av å ha mange baller i luften, og lar deg ikke lett stresse

   

Vi tilbyr

 • En svært god arbeidsplass med meget bra arbeidsmiljø, engasjement, faglig tyngde og delingskultur
 • En arbeidsgiver der respekt, innovasjon, kompetanse og lagånd står sentralt
 • En spennende stilling i Nordens ledende software-selskap
 • Firmahytter/leiligheter
 • Lunsjordning og kaffebar
 • Personalforsikring og fordelsprogram

 

Om Visma Software
Visma er et IT-selskap som leverer forretningskritiske løsninger til bedrifter i Norden og utvalgte Europeiske land. Visma består av flere selskaper - og Visma Software er ett av disse. Vi er totalt over 190 ansatte, som alle brenner for å gjøre organisasjoner mer effektive. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. Vi har i tillegg skreddersydde løsninger rettet mot håndverkere og regnskapsbyråer.
I 2019 vil Visma Software omsette for nærmere 1 milliard kroner - med god hjelp fra et landsdekkende partnerapparat med over 40 kompetente partnere.

 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo