Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Customer Advisor

Customer Advisor

Vil du være med til at give vores kunder helt ekstraordinære kundeoplevelser hver dag? Vil du have en udfordrende hverdag, hvor din flair for at opbygge en god kunderelation gavner dig til at hjælpe vores kunder med deres arbejde i vores regnskabsprogram, e-conomic, og rådgive dem til den helt rette skræddersyede løsning for dem?

 

Du vil blive en del af en kompetent afdeling, hvor team spirit og dét at skabe glæde for sine kollegaer, er lige så vigtigt som at skabe glade kunder!

 

Om os

Vi arbejder proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt. Vi lever for at skabe WOW hver dag, og vi brænder for at udbrede kendskabet til e-conomics mange muligheder og løsninger. Du skal have viljen til at gøre en forskel, tænke innovativt og træffe selvstændige beslutninger for at blive en succes som vores nye WOW Hero. Arbejdsopgaverne består primært i at rådgive og guide eksisterende og potentielle kunder – lige fra den selvstændige enmandsvirksomhed, der aldrig har prøvet at bogføre før, til den rutinerede revisor, der skal have hjælp til systemopsætning. Derudover tager man, som WOW Hero, sig af en lang række andre opgaver i mødet med vores kunder på chat, blog, Youtube-kanal, e-copedia, email og telefon.

 

Om dig

Du er den, vi søger, hvis…

 • Du har masser af gå-på-mod, holder altid humøret højt og ser løsninger frem for problemer og muligheder frem for udfordringer

 • Du har hjertet på rette sted og er hjælpsom af natur – du får et kick ud af at gøre noget for andre!

 • Du er glad for mennesker og menneskelig kontakt, og er god til at kommunikere

 • Du har en brændende lyst og vilje til at gøre en forskel for vores kunder, og brænder for god service

 • Du er en holdspiller, der tror på styrken i at løfte i flok og være en del af en større helhed, hvor man kan udvikle sig i fællesskab

 • Du er pålidelig og samvittighedsfuld, og respekt er en kerneværdi for dig

 • Du måske oven i købet har en uddannelse inden for økonomi og regnskab, sprog og kommunikation, eller service

 

Kunne du tænke dig at lære mere om stillingen, så se Christina fortælle om sin hverdag her: https://www.youtube.com/watch?v=RnVgB49E6ns eller følg med på vores Instagram visma_denmark, hvor du kan få et glimt af vores hverdag i Planet WOW. 

Vil du være en del af vores team? Så send os gerne din ansøgning og dit CV, eller skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Processen

 1. Første interview med HR & leder

 2. Mød en kollega

 3. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook og andre sociale medieplatforme

 4. Case opgaver, personlighedstest og referencer

 5. Anden samtale med HR og leder

 6. Kontrakt

 

Om Visma e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram, der startede som dansk virksomhed tilbage i 2001. Det er nu Danmarks største online regnskabsprogram med over 125.000 kunder.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som hver dag arbejder på at give vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst, effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran sine konkurrenter. Vi holder til på Christianshavns havnefront, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant, bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

707323856

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København