Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Java-udviklere til Danmarks største agile IT-projekter

Java-udviklere til Danmarks største agile IT-projekter

Vi digitaliserer Danmark! 

Vi hjælper hver dag vores kunder med at blive bedre til det, de laver, og vores højt kvalificerede medarbejdere og vores brug af førende teknologier og værktøjer sikrer, at samarbejdet er en succes. Vi tror på, at Visma er en succes, når vores kunder har succes. 

Christoffer, der kan blive en af dine nye kolleger, fortæller; "Jeg arbejder på et projekt som p.t. er et af de største IT projekter indenfor det offentlige, hvor jeg har enormt meget indflydelse, og vi arbejder sammen på tværs af mange teams og efter agile metoder. Arbejdet er aldrig trivielt her. Derudover er det fantastisk, at vi udvikler et system, der tjener et formål i det danske samfund, til fordel for os alle!

Visma Consulting arbejder med både offentlige og private kunder, og vores arbejde er med til at sikre, at der er sammenhængskraft i samfundet. Vores kunder er bl.a. Udlændige- og Integrationsministeriet, hvor Visma har leveret en elektronisk kortstillingskomponent, der integrerer med alle interne og eksterne it-systemer og automatiserer mange af de tidligere manuelle arbejdsgange. En integration der sikrer, at det er de rigtige data, der udveksles mellem systemerne, og i sidste ende har indflydelse på, at opholdskortene bliver produceret hurtigt og effektivt. 

Mange tusinder af mennesker er hvert år i berøring med det danske sundhedssystem - og også her har Visma haft indflydelse på processerne. Visma har leveret et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem, der skaber smidigere arbejdsgange og reducerer sagsbehandlingstiden for patienterne og derved er med til at give patienterne hurtigere sagsbehandling.  

Vil du være med til at gøre en forskel?

Vi søger Java-udviklere, der brænder for kode, høj faglighed og ønsker at arbejde på et niveau med høje faglige udfordringer. Du kommer til at deltage i forskellige kundeprojekter hos primært offentlige kunder, hvor du får mulighed for at designe, udvikle og implementere forretningskritiske systemer. Det indebærer, at du har mod på at være sparringspartner for kunden, kan rådgive og professionelt tager ansvar for opgaverne, indtil at de er i mål. Du sparrer løbende med andre udviklere og er med til at sikre, at vi løbende optimerer vores leverancer. 

Vi favner bredt rent teknologimæssigt, hvor vi bl.a. arbejder med:

 • Java
 • HTML5/CSS/JavaScript/React/Angular
 • SQL/PostgreSQL/Oracle
 • Funktionel programmering (Clojure)
 • Git/Github
 • AWS/Azure
 • Terraform
 • Ansible
 • Docker
 • Jenkins
 • Kubernetes
 • Openshift
 • Eleasticsearch
 • Linux
 • Vagrant
 • Selenium

Hvad skal du så?

Som Java-udvikler kan dine kompetencer bruges mange forskellige steder i forretningen. Du kan både arbejde inhouse på vores kontor i Lyngby, men alt afhængig af opgaven, skal du også forvente at arbejde ude hos kunden. Uanset hvilket projekt du tilknyttes, vil du få et indgående domænekendskab til kundens forretningsområde, og du bliver herved en særdeles vigtig sparringspartner for kunden.

Dine arbejdsopgaver bygger på de kvalifikationer, du kommer med, og hvor du ønsker at bruge dem. Du har medbestemmelse på dine opgaver, og du har frihed til at bevæge dig i rollen som udvikler.

Visma-team

Visma Consulting som arbejdsplads

Hos Visma Consulting har vi et uformelt miljø med højt til loftet og brede rammer. Vi har et solidt fagmiljø, hvor vi mødes i forskellige sammenhænge, f.eks. til Pizza & Podcast eller Lunch’n Learning og drøfter teknologier og deler erfaringer fra vores hverdag. Vi lytter til hinanden og hylder innovative tankegange. Vi går ikke så højt op i formaliteter, så om du ønsker at bære jakkesæt eller jeans, er op til dig. Derudover bruger vi hinanden meget i vores daglige arbejde og sparrer løbende, hvorfor man altid kan bede om hjælp, hvis man har problemer med en opgave.

Vi er stærke fortalere for, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor gør vi en dyd ud af, at humor og godt arbejdsmiljø fylder i hverdagen.

Del på:

Referencenummer:

764728272

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Nikoline Schnoor Larsen

Telefon: +45 31449266

Mobil: +45 31449266

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby