Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS

Har du nettopp fullført eller fullfører studier sommeren 2019? Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen arkivfaget!

Product Owner

I Visma Inschool jobber det over 100 personer i et internasjonalt team, i tre forskjellige land, for og lage fremtidens skoleadministrative løsning for videregående skoler i Norge. Løsningen skal benyttes av opptil 1 million brukere, og i det digitale samfunnet er det store mengder data og informasjon som forvaltes og arkiveres. Vi ønsker derfor og styrke teamet med arkivfaglig kompetanse! Har du lyst og bli vår kollega?

Hva gjør teamet?

Systemutviklere, designere og produkteiere jobber sammen for og videreutvikle en skyløsning som bidrar til og forbedre hverdagen til lærere, elever, foresatte og skoleadministrasjon. Ved og redusere tid som går med til administrative oppgaver som timeplanlegging, ressursstyring og generell saksbehandling, gir det mer tid til pedagogisk arbeid, oppfølging av elever, og bidrar til bedre dialog og samarbeid mellom skole og hjemmet.

Vil du lære mer om hva vi driver med?

Hva kan du forvente?

Vi er ganske sikker på at du vil få en morsom og utfordrende hverdag, med en bratt læringskurve, i det som er det største utviklingsprosjektet i Norge rettet mot videregående skoler.

Du kommer til å bli en viktig bidragsyter i videreutvikling av løsningen, med særlig vekt på arkivfaget og kompetanse på Noark5. Du vil være med på og planlegge utvikling av tjenesten, og kontinuerlig jobbe for å forbedre prosesser og leveranser. Du vil også ha tett dialog med kunde og utviklingsteam for å sikre felles forståelse rundt krav og prioriteringer i leveransene.

Skole er et viktig fokusområde i Visma, og vi er markedsledende i Norge, Finland og Irland, med 3.5 millioner brukere av våre løsninger på 5000 skoler. Med andre ord, mange dyktige kollegaer som du kan samarbeide og lære av!

  • Mulighet til og ta ansvar og utvikle deg, personlig og faglig, innenfor trygge rammer med dyktige kollegaer og mentorer

  • Moderne lokaler med freshe farger og interiør rett ved togstasjonen på Skøyen

  • Fantastisk kantine med frokost, lunsj og ettermiddagsmat - masse frukt hver dag, vaffeltorsdag, fredagsgodis og masse overraskelser (@vismakantina)

  • Egen kaffebar med barista

  • Naprapat/massør i samme bygg

  • Friday Bar og After-work events

  • Attraktive goder, betingelser og rabatter som Visma-ansatt

Ønsker du og starte karrieren din hos oss?

Send oss din CV og karakterutskrifter via systemet, og en kort video med hvem du er, hvorfor du søker og hvilke tanker du har rundt teknologi og fremtidens arkiv. Ta kontakt med nina.orucevic@visma.com dersom du har spørsmål!

Vi ser frem til og høre fra deg (og kanskje sees vi over en kopp kaffe i kaffebaren vår snart!). 

PS! Vi søker også erfarne innenfor arkivfaget, så ikke nøl med og ta kontakt!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

24.04.2019

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Nina Orucevic

tlf: +47 99570489

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo