Visma Labs AB Visma Labs AB Visma Labs AB Visma Labs AB Visma Labs AB Visma Labs AB

Visma söker Business Analyst inom HRM till Växjö!

Business analyst inom HRM

Har du förmågan att översätta komplexa processer, behov och affärsregler till attraktiva IT-lösningar? Drivs du av att skapa kraftfulla och samtidigt enkla och effektiva lösningar där användarna kan skapa värde för sin verksamhet?

Visma Product Development söker nu en business analyst inom HRM-området som vill göra skillnad för vår produkt. Vi söker dig som älskar användbarhet, som har förmågan att se helheten i produkten och som inte är rädd för att komma med nya idéer för hållbara lösningar i linje med produktens roadmap.

Om tjänsten
Som Business Analyst jobbar du med ta fram nya funktioner inom vår HRM-produkt HR-plus. Du översätter marknadstrender, vår egna innovation och kundernas krav på utveckling och har således ett ansvar för att våra lösningar stämmer överens med marknadens nuvarande och kommande behov. Du är en del av utvecklingsteamet och kommer att ha tätt samarbete med produktägare, applikationskonsulter, kunder och andra intressenter. I ditt arbete bygger du tillsammans med ditt team upp gemensam kompetens om såväl vår domän som produkt och arbetar med att öka förståelsen för marknadens och våra kunders behov nu och i framtiden. Du kommer även att arbeta med kvalitetssäkring och dokumentation av produktens funktioner för att ge våra användare en användarupplevelse av hög kvalitet. I rollen ingår även att stödja vår support och konsultorganisation i samband med vår support- och incidentprocess.

För att lyckas hos oss ser vi att du har:

  • Relevant högskoleutbildning inom området

  • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i IT-branschen

  • Ett logiskt tänkande och förmåga att se större sammanhang i komplexa flöden

  • Du har en god förmåga att analysera krav, förstå processer och affärsregler och översätta dessa till väl fungerande lösningar

  • En vilja att göra det svåra och komplicerade enkelt för slutanvändaren

  • Goda insikter i vad kvalitet innebär i en mjukvara

  • Intresse och/eller kompetens kring användbarhet och UX är meriterande

  • Kompetens i lön/HR-domänen eller domänkompetens från arbete med ekonomi/administrativa-/affärssystem är meriterande

  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift - både i svenska och engelska

Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar

- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken ovan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 juni 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:  Lotta Norberg Lundqvist Development Manager, +46 733969557; lotta.norberg@visma.com

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:

Referensnummer:

170190420

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

30.06.2019

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Lotta Norberg Lundqvist

mob: +46 733969557

Företagets hemsida:

https://vab.easycruit.com/

Adress: