Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Økonomi-entusiast med passion for service

Økonomi-entusiast med passion for service

Tror du på, at det kan være sjovt at rådgive i regnskab? Har du lyst til at blive en del af en softwarevirksomhed i rivende udvikling? Motiveres du af at hjælpe og rådgive kunder, og sætter du pris på en arbejdsplads med en stærk kultur og med plads til at have det sjovt?

Hvis du kan besvare disse spørgsmål med et kæmpe “JA”, så er der absolut ingen tvivl om, at du skal søge denne stilling hos os!

Vores kunder er vilde med os, og derfor har vores dygtige og engagerede medarbejdere brug for endnu en holdspiller, der brænder for at supportere, servicere og rådgive kunder.

 

Om dig

De vigtigste kvalifikationer er din interesse for regnskab og rådgivning! Den primære arbejdsopgave vil være at supportere og rådgive vores mange kunder i vores regnskabsprogram, e-conomic. Du skal derfor have en interesse for regnskab og brænde for at rådgive og hjælpe andre mennesker og dermed gøre en forskel for vores mange kunder.

Samtidig vægter vi dine personlige kvalifikationer højt, da vi går meget op i vores kultur, værdier, og hvordan vi agerer og kommunikerer med andre mennesker - både med kolleger og kunder!

Måske du har erfaring som bogholder eller er uddannet inden for revision, men føler dig ikke helt tilpas i de traditionelle arbejdsopgaver med regnskab og bogføring. Måske har du kendskab til danske regnskabs- og bogføringsforhold. Måske du er i gang med eller har afsluttet en HD-R eller CMA. Måske du brænder for kundeservice og derfor har lyst til at arbejde med regnskab på en anden måde - nemlig som rådgiver og supporter i et regnskabsprogram.

Hvis du kan nikke genkendende til noget af det, så er det lige præcis dig, vi leder efter!

 

Om os

I arbejdet med support i vores regnskabsprogram, e-conomic, vil du hver dag hjælpe vores kunder på forskellig vis. Vi guider blandt andet vores kunder på chat og telefon, og vores kunder spænder bredt fra enkeltmandsvirksomheden, der aldrig har prøvet at bogføre til den rutinerede revisor, der behøver hjælp til systemopsætning. Vi har et stort udvalg af tillægsmoduler og samarbejdspartnere, så vi kan skræddersy den bedste løsning til vores kunder.
Alt i alt er vi et kompetent team, der sætter en ære i at give ekstraordinære kundeoplevelser og skabe WOW. Vi tror på frihed under ansvar og er overbevist om, at vi kan gøre vores kunder glade og tilfredse samtidig med, at vi har det sjovt!

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Karina Otto, på e-mail: karina.wojcikotto@visma.com.Processen

  1. Første interview med HR & leder

  2. Mød en kollega

  3. Potentiel søgning på LinkedIn, Facebook og andre sociale medieplatforme

  4. Case opgaver, personlighedstest og referencer

  5. Anden samtale med HR og leder

  6. Kontrakt

 

Om Visma e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram, der startede som dansk virksomhed tilbage i 2001. Det er nu Danmarks største online regnskabsprogram med over 130.000 kunder.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som hver dag arbejder på at give vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst, effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran sine konkurrenter. Vi holder til på Christianshavns havnefront, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant, bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

 

Del på:

Referencenummer:

347006901

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Karina Otto

Telefon: +45 29243482

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København