Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Project Controller med administrativ erfaring

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Jobbet

I Visma leverer vi forretningskritiske IT-løsninger og ydelser til en lang række brancher, forretningsområder og kunder. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt fundament, både i vores forretning og hos den enkelte medarbejder.

Vi søger en Project Controller til et stort kundeprojekt, hvor du refererer til forretningsdirektøren. Du får en central rolle, hvor du fungerer som koordinator og bindeled mellem Vismas medarbejdere og kunden onsite. Som Project Controller har du overblikket over økonomien og timeforbruget i projektet. Du rapporterer timer og danner fakturaer, og foretager løbende opfølgning og afstemning. Du kommer til at sætte dig ind i kontrakternes indhold og bruger dette aktivt til at dokumentere opstart af nye opgaver og nye medarbejdere.

På projekterne har vi mere end 50 konsulenter, og de indgår alle i et større program hos kunden. Der anvendes et Scaled Agile Framework (SAFe), hvor teamwork, fleksibilitet og proaktivitet medvirker til en effektiv hverdag med et godt samvær.

Mand og kvinde med iPad

Kvalifikationer

Der er flere indgangsvinkler til stillingen. Du kan enten være nyuddannet eller have et par års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har stiftet bekendtskab med controller-lignende opgaver, lavet bogføring, fakturering m.v. Det kan også være, at du har flere års erfaring specifikt inden for controlling og nu har et ønske om at arbejde med flere administrative opgaver og processer. 

Vi ser meget gerne, at du har en universitetsbaggrund indenfor økonomi og finans, er økonomisk uddannet eller har en Financial Controller uddannelse. Hvis du derudover har erfaring med kundekontrakter og kender til leverancekrav, vil det være et plus. 

Arbejdsopgaverne kræver, at du arbejder struktureret, skaber overblik og trives med at være en go-to-person for vores medarbejdere og kunder. Det vil også være en fordel, at du har en god administrativ forståelse. 

Du vil referere til forretningsdirektør Allan Lundgaard Hamilton.

Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede idag. 

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

419531315

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Ansøgningsfrist:

06-10-2019

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Nikoline Schnoor Larsen

Telefon: +45 31449266

Mobil: +45 31449266

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby