Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS

Utvikler i Visma Consulting

Som utvikler i Visma Consulting vil du jobbe med utvikling av komplekse og virksomhetskritiske løsninger som betyr noe for samfunnet. Drives du av å skape fremtidens skyløsninger? Vil du skrive kode med bruk av ny teknologi, få varierte oppgaver og mye ansvar? Da er stillingen som utvikler noe for deg!

Vi er lidenskapelig opptatt av teknologi og vil alltid være nysgjerrige på det nyeste i bransjen. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet.

Vi har skapt et yrende og sosialt fagmiljø hvor det å være nysgjerrig, våge å teste nye ting, og lage smarte løsninger er driverne.

Hvis du er en utvikler eller arkitekt som trives i et slikt miljø, kan vi tilby deg spennende prosjekter og et unikt arbeidsmiljø

Vi ser etter kandidater som:

 • Har noen års erfaring
 • Ønsker å skape fremtidens skyløsninger
 • Er komfortabel på nyere teknologi enten innen frontend, Java eller .NET stacken
 • Har forkjærlighet for god kode og har lyst til å lære og lære bort.

Kjenner du det kribler litt nå? Da er du en vi vil ha kontakt med!

PS: Vi arbeider for det meste ute hos kundene våre, så gode norskkunnskaper er et must!

Vi tilbyr

 • En unik arbeidsplass med et ungt og sosialt arbeidsmiljø
 • Familievennlig profil med stort fokus på work life balance.
 • Spennende faglige utfordringer med ny teknologi
 • Visma Consulting Academy med kurs og skreddersydd karriereutvikling
 • Langvarige kundeforhold/prosjekter (miks med andre, kortere oppdrag)
 • Hovedkontor på Skøyen, med kunder sentralt i Oslo
 • Firmahytter i Chamonix og Marabella

Hvordan er det å være utvikler i Visma Consulting?

Møt John Eirik Bjørhovde Nilsen
Utvikler innen microsoft teknologi i Visma Consulting
– Som utvikler bruker jeg mye av tiden min på å skrive kode i C# og ASP.NET. Jeg liker å lære meg nye ting, så å få muligheten til å begynne å jobbe med .NET og Microsoft teknologi var helt ypperlig for meg. Jeg har fått prøve meg på fagområder jeg ikke hadde kjennskap til, som for eksempel føderert identitetshåndtering (ADFS).


Møt Paul Magne Lunde
Javautvikler og team manager i Visma Consulting
– Hovedgrunnen til at jeg jobber her er kulturen i selskapet, denne mangler sidestykke. Det samme gjelder folkene som jobber her.»


Møt Vu Mai
Frontend-utvikler i Visma Consulting
– Min hverdag består i å lage webapplikasjoner med Javascript, HTML og CSS. I tett samarbeid med backend-utviklere og interaksjonsdesignere syr jeg sammen et produkt som blir det aller første sluttbrukerne ser. Som frontend-utvikler kreves det å holde seg oppdatert på nye teknologier, derfor lærer jeg meg nye ting hele tiden. Ikke minst av mine egne feil. Jeg liker å lære meg nye ting og å være kreativ, derfor er dette top notch for meg.

 

Læring på jobben
For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Del på:

Referansenummer:

360227510

Fylke:

 • Oslo

Søknadsfrist:

Fortløpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Rebecca Olsen

tlf: +47 90606201

Adresse:

Karenslyst Alle 57 0277 Oslo