Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS Visma Consulting AS

Java-utvikler

Vil du jobbe som Java-utvikler i Visma Consulting?

For verdens beste velferdsstat finnes det ikke IT-løsninger med mindre vi lager dem selv. Så vi i Visma Consulting gjør nettopp dette! Sammen med Helsedirektoratet håndterer vi Covid-19. Sammen med NAV utbetaler vi hvert år over 500 milliarder kroner til det norske folk. Sammen med UDI skaper vi trygge rammer for flyktninger som reiser fra landet sitt i redsel og usikkerhet. Gjennom en rekke IT-løsninger hjelper våre konsulenter de menneskene som trenger det mest.

Vil du være med på digitaliseringen av Velferds-Norge?

Hos oss jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med en offentlig etat - enten det gjelder foreldrepenger, pensjon eller helt andre ting. Våre prosjekter hos blant annet NAV, Mattilsynet, Landbruksdirektoratet, Toll og Politiet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel bidrar nå våre dyktige konsulenter til å forenkle og effektivisere utviklingen av nye tjenester og IT-løsninger med å ta i bruk moderne maskinlæringsmetoder for å lage komplekse syntetiske testdata hos NAV.

Hvem ser vi etter?

Vi skal fortsette å utvikle samfunnskritiske løsninger, og ser etter en teknolog som ønsker å progge komplekse løsninger, skape noe nytt og som trigges av å ha et skikkelig tech team i ryggen. Du er også en utvikler som har jobbet noen år med ett eller flere områder innen backendutvikling med Java eller Kotlin, i tillegg til eventuelt frontendutvikling med React, Vue, Angular, Blazor, Svelte eller andre moderne frontendrammeverk.

Drives du av å skape fremtidens skyløsninger? Vil du skrive kode med bruk av ny og kompleks teknologi, få varierte oppgaver og mye ansvar i din egen hverdag? Da bør du starte med å ta en uformell prat med oss, så kan vi fortelle deg enda mer om hvor mye kult og ikke minst viktigheten vi gjør i prosjektene våre.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

 

Del på:

Referansenummer:

360227510

Fylke:

  • Oslo

Søknadsfrist:

Fortløpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Rebecca Olsen

tlf: +47 90606201

Adresse:

Karenslyst Alle 57 0277 Oslo