Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Jurist til HR-rådgivning (barselsvikariat)

Jurist til HR-rådgivning (barselsvikariat)

Vil du arbejde sammen med specialister i ansættelses- og persondataret?

Teamet består i dag af fem kompetente jurister og to studentermedhjælpere. Vi rådgiver, afholder kurser og udfører opgaver i alle aspekter inden for arbejdsretten, fra ansættelse til fratrædelse. Vi går op i faglig sparring, kvalificeret rådgivning og en uformel omgangstone.


Du skal

Kort sagt, så skal du rådgive vores kunder i alle de juridiske problemstillinger, der relaterer sig til det at have ansatte. Du skal:

 • rådgive DataLøn kunder i alle ansættelsesretslige spørgsmål
 • behandle sager om eksempelvis advarsler, afskedigelser, stillingsændringer, bortvisning og vanskeligere sager om ligebehandling og forskelsbehandling
 • rådgive i persondata og databeskyttelse
 • fortolke, vejlede og formidle regler, overenskomster, aftaler mv.

Du er

Du har en kandidatgrad- enten som Cand.jur, Cand.merc.(jur.) eller Cand.soc.(jur). Du har naturligvis styr på paragrafferne og er stærk i juridisk metode. Derudover forestiller vi os, at du er:

 • hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
 • en enestående formidler, der kan tage komplekst juridisk stof og gøre det enkelt og forståeligt
 • serviceminded og formår at give vores kunder god rådgivning
 • fagligt stærk - med en passion for arbejdsret og persondata
 • initiativrig og går op i din faglighed
 • struktureret og får tingene gjort
 • flydende i dansk og engelsk

Vikariatet løber fra 1. november 2019 til 31. maj 2020 med mulighed for forlængelse. Ansøgningsfristen er 1. september 2019, men vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning, cv og karakterudskrift hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte HR Business Partner, Malene George på +45 53 59 38 53.

 

Hvem er Visma DataLøn?

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Til dagligt holder vi til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 300 medarbejdere på produkter som DataLøn, e-conomic, LogBuy, Sproom, eAccounting, Summasummarum, Stella og Visma Business.

 

Processen:

 1. Samtale med leder og HR

 2. Case + assessments

 3. Samtale med leder, kollega og HR

 4. Reference-check

 5. Kontrakt

   

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

777063407

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-09-2019

Tiltrædelse:

01-11-2019

Arbejdssted:

Christianshavn, Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Malene George

Mobil: +45 53 59 38 53

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K