Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Test Manager

Test Manager til agilt udviklingsmiljø

Jobbet

Vi søger en erfaren Test Manager til et større projekt for en af vores store offentlige kunder. Du har en bred erfaring inden for testverdenen og kan lide at arbejde i teams, hvor du kan spille en afgørende rolle. Vi kan tilbyde spændende faglige udfordringer i et agilt udviklingsmiljø.

Du bliver en del af et fast team, som på daglig basis arbejder tæt sammen med kunden. Du vil i den forbindelse skulle samarbejde bredt med en række udviklingsteams, kunden og eksterne leverandører.

Du vil få en hverdag med en blanding af fordybelse og ikke planlagte aktiviteter i et delvist agilt setup. Du vil deltage i planning, review og Scrums of Scrums sammen med udviklingsteams og kunden. Der vil løbende skulle udarbejdes og gennemføres testcases til Intern Integrationstest i forbindelse med sprints. Til de fire årlige releases skal der udarbejdes End-2-end testcases til eksterne leverandører, som gennemføres sammen med de eksterne leverandører i et meget velfungerende setup. Du skal bistå de eksterne leverandører med fremskaffelse af testdata, så de kan gennemføre deres test.

I samarbejde med kunden sker løbende forbedringer af testprocessen på tværs af teams, så er du glad for at arbejde med testprocesser, har du mulighed for at påvirke disse. 

Som Test Manager vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

 • Review af testplaner
 • Rapportering
 • Deltagelse i projektmøder
 • Deltagelse i Backlog Preparation

Dine kvalifikationer

Din værktøjskasse er selvfølgelig i orden, og du har formentlig både en ISTQB og en ITIL certificering. Du er vant til at arbejde med test management i et komplekst og meget modent teknisk set-up, med koordinering mellem mange interessenter og aktører samtidig med, at du har konstant øje for processer, planer og deadlines. Du vil primært varetage planlægning og afvikling af test cases, automatiserede test samt test i agile udviklingsprocesser. Du færdes hjemmevant i testværktøjer som for eksempel Microsoft VSTS og Jira og har erfaring med Webservices (XML, WSDL) og sikkerhed (certifikater, OCES).

Ud over flere års erfaring som tester og med test management, er din personlighed vigtig for stillingen. Vi arbejder i dagligdagen tæt sammen med kunden og forventer derfor, at du kender værdien af en god kundedialog. Du forstår og interesserer dig for de forretningskritiske udfordringer, som kunden står overfor og du er i stand til fagligt at argumentere for dine synspunkter. Du sætter kvalitet højt på dagsordenen, er ikke bange for at sige din mening, og du har en veludviklet situationsfornemmelse.

Omkring din tekniske baggrund forestiller vi os, at du har mere end 3 års erfaring inden for følgende:

 • Kendskab til softwareudvikling og programmering i Microsoft .NET (gerne C#) herunder,
 • Versions- og konfigurationsstyring
 • Web-services (XML, WSDL)
 • Automatiseret test (UI og unit-test)
 • Microsoft SQL Server drift, herunder skrive og eksekvere T-SQL scripts
 • SCRUM og Agil softwareudvikling
 • ITIL herunder specielt Incident og Problem Management
 • Test cases
 • Viden om certifikater (OCES)

Du er engageret, udadvendt og udpræget teamplayer. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Konsulent forklarer

Dine udviklingsmuligheder

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med spændende opgaver/projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker, at du skal blive så dygtig, som du selv har lyst til og derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter både i og udenfor arbejdstiden.

Vi kan bl.a. tilbyde Tekniske Tirsdage, hvor du stifter bekendtskab med nye teknologier og hører oplæg fra forskellige fagpersoner. Dertil vil vi gerne sikre, at man som ansat er opdateret på, hvad der sker i de forskellige teams, og man kan med fordel deltage i vores Lunch & Learn, hvor en medarbejder fra et givent team præsenterer et igangværende projekt. Et arrangement med både faglig og social kant, er vores Pizza & Podcast, hvor man uden for arbejdstiden mødes med sine kollegaer, lytter til spændende podcast og diskuterer og debatterer indholdet heraf – samtidig med at vi mæsker os i pizza.

Vi er samtidig så privilegerede, at vi har en fransk kok og hans team til at stå for en god og sund frokost og hver morgen, møder vi ind til duften af nybagt morgenbrød.

Som medarbejder kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, og du får mulighed for kontinuerligt, at udvikle dine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling, såfremt det giver mening i henhold til profilen og fagligheden.

Vi har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på, at du leverer bedst, når der er en sund balance mellem arbejds- og privatliv.

Er det noget for dig?

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til Michael Boje Formann på telefon 4072 8350.
Vi glæder os til at få en ansøgning fra dig!

Om Visma Consulting A/S 

Visma Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Litauen og Holland og beskæftiger ca. 1600  medarbejdere, heraf cirka 140 i Danmark. Visma Consulting er en del af Visma-koncernen, der beskæftiger mere end 10.000 medarbejdere, fordelt over hele Norden. Visma Consulting leverer forretningskritiske, kundetilpassede it-løsninger. Vores ydelser spænder lige fra, at hjælpe vores kunder med at analysere deres behov og designe it-løsningerne, til at integrere, implementere, vedligeholde, supportere og stå for den løbende videreudvikling af applikationer. Vi gør en stor indsats for at forstå helheden i leverancen, ud fra kundens synspunkt, og sikre fokus på den værdi, som løsningen skal tilføre.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Del på:

Referencenummer:

632411824

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Michael Boje Formann

Mobil: +45 40728350

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby