Visma i Danmark Visma i Danmark Visma i Danmark Visma i Danmark Visma i Danmark

Uopfordret ansøgning Visma i Danmark

Uopfordret ansøgning Visma i Danmark

Vi samler på talenter!

Visma er i vækst, og dermed er vi hele tiden på udkig efter nye kollegaer; både upcoming stars og mere erfarne! Uanset om du er interesseret i at arbejde med kundeservice, salg, digitalisering, udviklingsprojekter, optimering af vores kunders arbejdsgange - front-end som back-end, indenfor .Net eller Java verdenen - så er Visma måske et match for dig!

 

Dine udviklingsmuligheder

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med spændende opgaver/projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement.

Som medarbejder kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, og du får mulighed for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger.

 

Upload dit CV og bliv kontaktet, hvis vi finder et match

Har vi ikke en stilling, der matcher din profil, så brug 5 minutter på at uploade dit CV, og svar på, hvilke områder du er interesseret i at arbejde med. Vi holder løbende øje med de ansøgninger, der kommer ind, og tager fat i dig, hvis vi ser et match.

Vi søger løbende kandidater til alle vores virksomheder i Danmark; dinero, e-conomic, MIND4iT, Logbuy, Dataløn, Sproom, Proløn, Enterprise, Co3, Kapacity, IMS og Admincontrol. Send derfor din ansøgning allerede i dag :)

 

Visma i Danmark

Vi har hovedkvarter i Carlsberg Byen, hvor størstedelen af Vismas virksomheder i hovedstadsområdet holder til. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere, og det er den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Vælg afdeling fra listen for at starte din ansøgning:

Del på:

Referencenummer:

607592914

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast
Kontrakt
Praktik
Praktikant
Tidsbegrænset
Vikariat

Arbejdstid:

Deltid
Forefaldende arbejde
Fuldtid
Projektansættelse

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Varierende arbejdstider

Arbejdssted:

Hovedstadsområdet