Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Vi søker kreativ og engasjert grafisk designer

Grafisk Designer

Vi søker en grafisk designer til vikariat ut 2020 til vårt team på Skøyen. Vi er en markedsavdeling med 12 kreative, engasjerte og dedikerte mennesker som jobber for å skape fremtiden for Visma.net og vår tilhørende portfølje av innovative tjenester. Vi er på jakt etter deg som er lidenskapelig opptatt av design og liker å løse komplekse oppgaver i et tverrfalig team.

Avdelingen består av fagressurser innen blant annet tekst, design, video, webutvikling, distribusjon og analyse. Sammen har vi et overordnet ansvar for selskapets kommunikasjon, merkevare og markedsføringsaktiviteter. Du vil ha ansvar for å produsere grafisk materiell på tvers av kanaler og målgrupper, og vil jobbe med visuell promotering av våre produkter,  blant annet vårt flaggskip Visma.net ERP (www.visma.net/erp).

Dine arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med et bredt spekter av områder, temaer og plattformer innen markedsføring og kommunikasjon. En solid forståelse av digitalt design innen webdesign, digital annonsering, presentasjoner samt noe trykkrelaterte markedsoppgaver danner grunnlaget for denne stillingen. Du får stor frihet, og vil være en viktig bidragsyter i de fleste av avdelingens prosjekter. Vi har alt fra små kjappe leveranser til store langvarige prosjekter. Du vil ha selvstendige og faste oppgaver innenfor dine egne ansvarsområder.

Vi ser etter deg med følgende profil

 • Relevant utdanning og noen år med erfaring innen grafisk design-arbeid

 • Svært gode ferdigheter i Photoshop/XD, Illustrator, Indesign og liknende verktøy

 • Erfaring med enkel illustrasjon og piktogram

 • Interesse for teknologi

 • Fordel om du kan enkel animasjon

 • Fordel om du er kjent med Google programvarene

Som person er du åpen og nysgjerrig. Du har en positiv og fremoverlent innstilling både til mennesker rundt deg og arbeidsoppgaver du får og tar. Du liker å få ting gjort og har høy kvalitet på leveransene dine. 

Stillingen er et vikariat med varighet ut året 2020. Visma består av mange ulike selskaper, og det finnes mange muligheter videre i Visma-gruppen for den rette personen.  

Hos oss får du 

 • Jobbe med ledende teknologi og innovative løsninger

 • Muligheter til personlig utvikling, varierte arbeidsoppgaver og høy grad av frihet under ansvar

 • En arbeidsplass med svært fornøyde ansatte, mye entusiasme, engasjement, faglig tyngde og delingskultur

 • En arbeidsgiver der pålitelighet, respekt, innovasjon, kompetanse og lagånd står sentralt

Om Visma Software
Visma Software AS er det største selskapet i Visma-konsernet. Over 13 000 kunder bruker daglig våre løsninger innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring. I Visma Software har vi  nærmere 200 ansatte, og vil i 2019 omsette for over 1 milliard kroner – med god hjelp fra et landsdekkende partnerapparat med over 40 kompetente partnere.

Hvis du ønsker å vite mer om vår håndtering av dine private opplysninger, kan du lese her.

Oppstart: Så fort som mulig

 

Del på:

Referansenummer:

060080904

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

24.11.2019

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo