Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Studentermedhjælper til salgs- & marketingafdeling i Visma DataLøn

Studentermedhjælper til salgs- & marketingafdeling i Visma DataLøn

Er du studerende, higer du efter læring, og er du glad for at hjælpe andre mennesker? Vi søger dig, der synes, at det kunne være spændende at få foden indenfor i en stor IT virksomhed i vækst og som ikke er bange for at kaste dig ud i nye systemer med en masse energi.

Som studentermedhjælper i vores salgs- og marketingafdeling kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver - inden for salg & marketing men også forskellige administrative opgaver. Det vil ligeledes være et plus, hvis du kan lide at gribe telefonen og ringe til kunder, da du, som en del af vores salgsteam, vil hjælpe med at følge op på kurser og events.

 

Om os

Du bliver en del af et team på 14, som hver dag arbejder med salg og markedsføring af Danmarks førende lønsystem, DataLøn. 
Som den eneste studentermedhjælper håber vi, at du er klar på at hjælpe til, hvor der er brug for det - om det er områder inden for salg og marketing eller diverse administrative opgaver. 

Vi forestiller os, at du kan arbejde 8 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og planlægning af timerne.

 

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne på bachelorniveau, på for eksempel CBS eller KU. Dog går vi ikke særlig meget op i hvilket studie, du kommer fra, men vi forventer, at du:

  • Har et godt kendskab til Excel.

  • Er åben og nysgerrig.

  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver og systemer.

  • Er hjælpsom af natur, ydmyg og ønsker at bidrage positivt til fællesskabet. 

  • Vil arbejde i den fedeste og mest ambitiøse software virksomhed i Norden! 

 

Din første dag vil være mandag den 16. december 2019, hvor du vil arbejde tæt sammen med den nuværende studentermedhjælper de første par uger.

 

Processen

  1. Interview med leder + HR

  2. Caseinterview m. tilbagemelding på personlighedsprofil og andre assesments

  3. Kontrakt

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Michelle Gringer, HR Coordinator, på +45 28609926.

 

Hvem er Visma DataLøn?

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma og er eksperter i løn og HR til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har ca. 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Til dagligt holder vi til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 350 medarbejdere på produkter som DataLøn, e-conomic, LogBuy, Sproom, eAccounting, Summasummarum, Stella og Visma Business.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Visma-huset, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant, bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

737396699

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

16-12-2019

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Michelle Gringer

Mobil: +45 53 59 62 53

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K