VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S VIsma Consulting A/S

Ambitiøs salgsdirektør med solid erfaring fra it-branchen

Salgsdirektør

Kan du bidrage til vores kommercielle strategi – og føre den ud i livet?

 

Til vores lokation i Århus søger vi en ambitiøs salgsdirektør. Stillingen som salgsdirektør er nyoprettet, og du får derfor rig mulighed for at præge fremtiden for vores forretning, bidrage til en klar kommerciel strategi og ikke mindst være med til at eksekvere strategien. 

I de første ca. to år vil du som salgsdirektør bruge din energi og dit fokus på at sætte dig grundigt ind i forretningen og lære vores produkter og kunder rigtigt godt at kende. For den helt rette kandidat vil dette blive dit fundament for senere selv at kunne overtage ansvaret for hele forretningen.

 

Hvem er vi?

Vi leverer i dag en række velfungerende ESDH-løsninger til en bred vifte af kunder i flere forskellige brancher. Selskabet har en ambitiøs vækststrategi, og vi forventer at fordoble vores omsætning i de kommende år. Samtidig skal vores organisationen, der i dag tæller 15 højt motiverede medarbejdere, ligeledes vokse.

Vi er i forvejen rigtigt godt forankret i et konkret kundesegment inden for uddannelsessektoren med vores on-premises teknologier, som i nær fremtid vil overgå til cloud-baserede løsninger. Denne overgang vil du også få en central rolle i.  .

Hvad forventer vi af dig?

I jobbet som salgsdirektør er du både med til at sætte målene og følge op på fremdriften, både for eksisterende og nye kunder. Dine opgaver bliver at sikre både høj kundetilfredshed og en succesfuld onboarding af nye kunder. Du er selv meget operationel ift. salgsindsatsen, og du har derfor en tæt og personlig kontakt til den enkelte kunde. Du vil blive en del af et lille velfungerende management-team, og du vil få kompetent sparring af dine erfarne kollegaer.

Dine kvalifikationer

Du har en solid erfaring fra it/software-branchen, og du kan selvfølgelig dokumentere dine egne salgsresultater. Uddannelsesmæssigt har du formodentlig en BSc/MSc i Business Administration, International Management eller tilsvarende. 

Du har måske tidligere drevet din egen forretning, eller også har du haft ansvar for dit eget forretningsområde i en større organisation. Du er en aktiv, udadvendt og visionær leder med fokus på salg og forretningsudvikling, og så følger du med i de nye trends i branchen.

Mand og kvinde med iPad

 

Hvad ellers?

Det er bestemt en fordel, hvis du har arbejdet med strategi- og budgetteringsprocesser, at du er analytisk, og at du har en god økonomiforståelse. Du skal være i stand til at identificere og fokusere på lønsomhed og styre efter KPI´er. Som person har du en motiverende og inspirerende ledelsesstil på alle niveauer i organisationen. Du er i stand til at udvikle mennesker omkring dig, og så er du en effektiv kommunikator både i mindre og større forsamlinger.

Du skal ikke bare rykke os – vi vil gerne også gerne rykke dig?

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads i en velfungerende virksomhed med spændende projekter og gode personaleforhold. Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling og din egen karriere. Du får rig mulighed for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling, såfremt det giver mening i henhold til profilen og fagligheden.

Er det dig vi leder efter?

Hvis det lyder som noget for dig, så send ansøgning og CV allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

184223319

Region:

  • Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:

30-11-2019

Arbejdssted:

Århus

Yderligere oplysninger fås hos:

Niels Trolle Ørberg

Mobil: +45 29488426

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby