Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Key Account Manager til pensionssektoren

Key Account Manager

Vil du være med til at digitalisere pensionsbranchen og skabe succes og vækst for vores kunder, samt udvikle Vismas forretning i den finansielle sektor?

 

I Visma arbejder vi hver dag på at digitalisere Danmark for at skabe produktivitet og vækst sammen med vores kunder. Vi hjælper både private og offentlige virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger. 

Gennem snart 10 år har vi arbejdet tæt sammen med den danske pensionssektor om at udvikle og udbrede SaaS løsningen “Pension Broker”, der i dag er den markedsledende platform for optimering af arbejdsgange og udveksling af data mellem branchens interessenter. Med Pension Broker har vi reduceret vores kunders administrative byrder og forenklet og automatiseret arbejdsgangene i den danske pensionssektor.

Vi udvikler løbende Pension Broker til at omfatte nye processer og datastrømme,  og vi arbejder målrettet på at åbne op for nye markeder og kundesegmenter.

Din profil og kompetencer

Vi søger en energisk og resultatorienteret Key Account Manager, der både kan bygge og vedligeholde relationer hos eksisterende kunder, men også opbygge og udvide kundeporteføljen. Du formår at være trusted advisor for vores kunder, og er i stand til at afdække og udfordre deres behov, ved at bringe din indsigt og forretningsforståelse i spil. Du er teamorienteret, deler gerne din viden og evner at medvirke til at skabe fælles succeser.

Som Key Account Manager hos Visma er det vores forventning at:

 • Du skaber stærke relationer og netværk, og formår at pleje, vedligeholde og udvikle salget til eksisterende kunder.
 • Du er opdateret på markedstrends, nysgerrig på branchens behov, og du udfordrer konstant status quo.
 • Du formår at opsøge og udvikle nye salgskanaler/aktiviteter og medvirker til udvikling af nye forretningskoncepter.
 • Du kan opbygge og eksekvere på egne salgsbudgetter, hvilket både indebærer stærk eksekvering af pipeline styring og leadgenerering.
 • Du har 5-7 års dokumenteret erfaring med forhandling på c-level (pris, tilbud, løsning).
 • Du har god indsigt i den finansielle sektor, og meget gerne domæneviden om pensionssektoren. Du må meget gerne have dokumenteret salgserfaring til denne sektor.

Mand og kvinde med iPad

Vi tilbyder

 • Et spændende og krævende job i Nordens største it virksomhed med nogle af markedets bedste løsninger.
 • Et job med høj grad af selvstændighed og med stor mulighed for at præge dit jobindhold og karriere.
 • Engagerede kolleger i et dedikeret team.
 • Attraktive løn og ansættelsesforhold.

Om teamet

Du kommer til at arbejde i vores tværgående salgsteam og referere til vores salgsdirektør, og i tæt samarbejde med vores produktudviklings- og konsulentteam omkring Pension Broker. Teamet tæller både udviklere, forretningskonsulenter- og specialister.

Vi har et uformelt og dynamisk miljø, hvor vi gør meget ud af at sparre med hinanden og udnytte, at vi alle har forskellige kompetencer, og vi tror på, at det er sådan, det fungerer allerbedst!

Ansøg allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. For spørgsmål vedr. stillingen bedes du kontakte Jesper Drustrup på telefonnr. 2524 2100. 

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

815947010

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

08-12-2019

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Jesper Drustrup

Mobil: +45 25242100

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby