Visma Visma Visma Visma Visma Visma

Junior ohjelmistokehittäjä

Tähtäätkö uraan IT-alalla? Haluatko päästä soveltamaan oppimaasi käytännössä? Meillä saat hyvän startin urallesi ohjelmistokehittäjänä. Palkkaamme 20 tulevaisuuden menestyjää usealle eri paikkakunnalle. Me autamme sinua löytämään oikean tien urallesi ja kehitämme sinusta IT-alan kivenkovan ammattilaisen.

Tässä tehtävässä kaikki IT-alan työkokemus on hyödyksi, mutta vielä tärkeämpää on oikea asenne työntekoon. Haluat oppia ja tehdä töitä alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistokoulutusta. Olet joko valmistunut ja etsit kokoaikaista työtä, tai opiskelet ja etsit osa-aikaista työtä/kesätyötä.

Palkkaamme ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Turkuun, Lappeenrantaan, Lahteen ja Jyväskylään. Työsuhde voi olla joko kokoaikainen, osa-aikainen tai kesätyö.

Haemme ohjelmistokehittäjiä seuraavien teknologioiden pariin: 

  • Helsinki - Java, Angular, Spring Boot
  • Tampere - Java, React JS, Spring Boot
  • Jyväskylä - Angular, SQL, Rest-palvelut
  • Turku - Python, Angular, Devops
  • Lappeenranta - .NET, SQL, IIS
  • Lahti - .NET, SQL, IIS

Toivomme, että sinulla löytyy kiinnostusta työskennellä yhden tai useamman käyttämämme teknologian parissa.

Keitä me olemme?

Vismalla vapaa-ajan ja työn tasapaino on keskeisessä roolissa. Suhtaudumme työhön intohimoisesti, mutta tiedämme myös, miten tärkeää on huilata välillä. Suomessa Visma koostuu  kymmenestä itsenäisesti toimivasta yhtiöstä. Saat siis suuren yhtiön edut, mutta pääset tekemään töitä pienessä tiimissä. Meillä työilmapiiri on rento ja autamme toisiamme tarpeen tulleen. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla.

Hae paikkaa mahdollisimman pian mutta viimeistään 9.2.2020. Ota yhteyttä HR Specialist Emma Lehelään (emma.lehela@visma.com, 0407757998) mikäli sinulla on kysyttävää.

Käy kurkkaamassa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

 

Jaa kohteessa:

Viitenro:

952861045

Maakunta:

  • Koko Suomi

Viimeinen hakupäivä:

09.02.2020

Sijainti:

Koko Suomi

Yhteyshenkilöt:

Emma Lehelä

Matkapuh: +358 407757998

Toimiston osoite:

Keskuskatu 3 00100 Helsinki