Visma Software International AS Visma Software International AS Visma Software International AS Visma Software International AS Visma Software International AS Visma Software International AS

Visma søker 2 dyktige utviklere til eAccounting!

Software Developer

Vismas investering i internettjenester har hatt en fantastisk utvikling i Norden, og vi må derfor styrke utviklingsteamet i Oslo med 2 dyktige utviklere.

Du vil få muligheten til å jobbe i et smidig miljø og være involvert i hele prosessen, fra begynnelse til slutt. Vi er et internasjonalt team som betyr at kollegaene dine kan bli funnet i både Växjö, Norge og Romania.

I tillegg til å utvikle vårt økonomiske system Visma eAccounting, er vi en avdeling preget av god atmosfære og fellesskap. Vi prøver hele tiden å være i forkant av teknologi der våre utviklere har muligheten til å jobbe med den aller nyeste teknologien.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har et par års utviklingserfaring og er kjent med noe av følgende C #, .NET, REST, JavaScript og Azure. Du vil daglig ha kontakt med utviklere, ledere og produkteiere, og vil jobbe med internasjonale kolleger. Det er derfor viktig at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. 

Det er også viktig at du er fleksibel og åpen for forandringer i en hverdag der det stadig skjer endringer. Du har god problemløsningsevne kombinert med at du er selvdrivende og strukturert.  Du liker å være proaktiv og er glad for å være et skritt foran og foreslå forbedringer i både teknologi og prosesser. 

Vi tror at din nysgjerrighet og lidenskap for å finne nye muligheter med ny teknologi vil utgjøre en forskjell hos oss. Du har muligheten til å forvandle kunnskap og erfaring til kundeverdi, det liker vi!

Du er kjent med en eller flere av følgende teknologier:

  • JavaScript, HTML5, CSS
  • C# .Net, 
  • WebApi, REST
  • Azure, TeamCity, Git, Continuous delivery

Du har relevant utdanning, og et par års erfaring fra profesjonell utvikling. Det er også en fordel med kjennskap til norske regnskapssystem.

Hva tilbyr vi deg?

Vi tilbyr deg en spennende stilling i et internasjonalt miljø. Vi er en av de ledende utviklingsorganisasjonene i Europa og du blir en del av et stort internasjonalt selskap med gode muligheter for karriereutvikling. Vi gir deg et kreativt arbeidsmiljø med de nyeste teknologiene og verktøyene. Du kan vokse hos oss! Vi er et stort internasjonalt selskap med gode muligheter for karriereutvikling.

I Visma er de ansatte vår viktigste ressur! Vi har stor tro på at engasjerte medarbeidere vil gi oss fornøyde og glade kunder!

 

Har du spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Ole Torgersen, ole.torgersen@visma.com, mobil 90 58 48 64

Del på:

Referansenummer:

515871371

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.12.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0214 Oslo