Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS Visma Software Labs AS

Solution Manager inom lønn og HR SaaS-løsning

Vi ser etter en Solution Manager som kan utvikle våre SaaS tjenester. Tjenestene leveres til de aller største virksomhetene i Norge på det som kanskje er Norges største lønn og HR SaaS-løsning.

Bluegarden Lønn & HR er et etablert produkt i det norske markedet. På kundelisten finner du virksomheter innenfor bank, finans, forsikring, industri, helse, universiteter og store kommuner; og vi er i vekst.

Løsningen har mer enn 200.000 brukere som bruker en full suite av SaaS tjenester. Dette inkluderer mobile tjenester, robotteknologi, avanserte rapporteringstjenester (BI), integrasjonsløsninger, digitale tjenester, web-løsninger, ekspertløsninger, m.m.

Vi ser etter deg som har kompetanse på utvikling og drift av SaaS plattform-tjenester og som har erfaring med systemer med høye krav til tilgjengelighet og til et stort antall brukere. Du vil inngå i et SaaS plattform-team bestående av syv spesialister som fokuserer på teknologisk fornyelse, tilgjengelighet, economy of scale, standardisering og DevOps.

Basic operations tjenester leveres av underleverandører, men det er plattform-teamet som legger føringer for all infrastruktur arkitektur og som bygger tjenester. Daglig drift av tjenester utføres av en egen driftsavdeling, men i tett samarbeid med plattform-teamet.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder for plattform-teamet.

Ansvarsområder

 • Utvikle, dokumentere og implementere nye SaaS løsninger
 • Utforme sikre løsninger som overholder Visma sikkerhetspolicyer
 • Designe løsninger for driftseffektivitet, med fokus på automatisering, skalering, konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet
 • Støtte operativt team
 • Etablere kontinuerlig levering gjennom automatisering av distribusjon, testing, utgivelse og roll-back

Kompetanse og personlige kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad eller høyere innen IT ingeniørfag eller et annet relevant felt
 • Erfaring med utvikling og etablering av SaaS tjenester i større driftsmiljøer
 • Du bør være analytisk og strukturert
 • Du bør snakke flytende i et av de skandinaviske språkene og engelsk
 • Du bør ha kompetanse på flere av disse teknologiene: Windows, RHEL, Citrix, PowerShell, IIS, nettverk, Docker og SIEM løsninger

Dette tilbyr vi
Visma er et stort og internasjonalt selskap som har mange karrieremuligheter, attraktive kompensasjons- / fordelspakker og et moderne og fremtidsrettet arbeidsmiljø. Bedriften bryr seg om de ansattes trivsel og balanse mellom arbeid og liv.

For spørsmål, vennligst kontakt Christopher Lloyd, Utviklingsdirektør i Visma, e-post: christopher.lloyd@visma.com, mobil: +47 90026307

Vi ser etter å ansette to kandidater så snart som mulig. Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Share on:

Reference No.:

734809810

Region:

 • Oslo

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

31/12/2019

Location:

Oslo

Contacts:

Christopher Lloyd

Mobile: +47 90026307

Company homepage:

http://www.visma.com

Office address:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo