Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS Visma Enterprise AS

Vil du jobbe som Digital Marketing Specialist?

Digital Marketing Specialist

Vi søker webansvarlig med spesialisering innenfor konverteringsoptimalisering og analyse.

Vi søker deg som vil sikre og optimalisere en helhetlig kundereise i digitale flater. Du brenner for å analysere trafikk- og kundedata, se sammenhenger, og å komme med anbefalinger. Vi ser at kreativitet og data - hånd i hånd, er viktig for å sikre at kunden føler seg sett og forstått. Vi har en overvekt av kreative sjeler med et øye for kommunikasjon og godt innhold, og trenger nå et analytisk hode til å utfordre oss!

Din første tid i Visma
Du er nysgjerrig av natur og i den første tiden blir du godt kjent med teamet, produktet og organisasjonen, og du dykker dypt i all kundeinnsikten vår. Du publiserer og analyserer dine første kampanjer, og er i gang med å optimalisere og publisere innhold på nettsiden.

Etter hvert kartlegger du hvordan brukerne oppfatter våre nettsider i dag. Du ser på hvordan de ulike digitale kundereisene ser ut, hvordan de bør se ut og lager en konkret handlingsplan for hva som skal til for å komme dit. I tillegg er du godt i gang med å optimalisere nettsider, analyse og andre performance-aktiviteter på våre produkter innenfor HR og lønn, ressursstyring og økonomi.

Du er ikke redd for å bruke din faglige stemme og er flink til å få med deg folk. Allerede nå forstår flere i selskapet litt bedre hvordan vi skal bruke data til å sikre helhetlige kundereiser og gode konverteringer.

Etter et halvt års tid er handlingsplanen godt implementert og vi begynner så smått å se resultater av målene du har vært med å sette. Våre viktigste søkeord er på vei opp i søket, antall besøkende til nettsiden har økt og konverteringsraten har økt.

Rammene våre er altså klare, men hvordan du får til dette - det er helt opp til deg!

Hvorfor skal du søke hos oss?

 • Du vil jobbe i en organisasjon som oppfordrer deg til å satse, prøve og feile!
 • Du vil jobbe i en organisasjon i endring og vekst hvor du kan være med å skape dine egne muligheter
 • Du vil jobbe i et resultatdrevet selskap hvor det er høyt under taket
 • Konkurransedyktige betingelser, og muligheter for personlig- og karriereutvikling
 • Du får mulighet til å delta i interne faggrupper og bidra til å videreutvikle Visma sin digitale sfære
 • Du får boltre deg i Google Analytics 360˚, Hotjar, Siteimprove, EPI, Eloqua, og MOZ - bare for å nevne noen
 • Du får utsikt over alle seilbåtene på sjølyst båthavn, barista og veldig god kantine!
 • Du får en haug med gode kollegaer, som gleder seg til å bli kjent og lære av deg - og ikke minst til å lære bort til deg!

Vi håper du har:

 • Relevant høyere utdannelse og arbeidserfaring
 • Erfaring med SEO og bruk av analyse- og optimaliseringsverktøy til å forbedre, måle og evaluere innhold
 • Erfaring med å vedlikeholde og videreutvikle websider gjennom å publisere innhold, gjennomføring av A/B-tester og optimalisering basert på webanalyse og innsikt.

Vi er ikke opptatt av at du skal fylle alle kriteriene, og akkurat hvordan du har lært deg hva du kan er ikke det som er viktig for oss. Vi gleder oss til å høre fra deg og bli bedre kjent med hvem du er, hva som er viktig for deg i en jobb, hva du brenner for og hva du kan bidra med!

Hvordan er vår organisasjon?
Visma består av flere selskaper – og Visma Enterprise AS er ett av disse. Vi er 250 ansatte fordelt på 12 lokasjoner. Vi forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor større private virksomheter og offentlig sektor. Over 700 virksomheter bruker våre løsninger, som varierer i alt fra lønn, HR, Økonomi, ressursstyring og oppvekst.

Vi kjøper stadig opp nye selskaper og får dermed også ofte nye kollegaer og produkter. Trives du med å navigere i en stor organisasjon samtidig som du har en gründermentalitet kan vår organisasjon være riktig for deg!
Markedsavdelingen i Visma Enterprise består av 9 personer totalt.

Du vil bli en del av Markedsavdelingen ERP som består av 5 personer og rapportere til Markedssjef ERP. En viktig del av kulturen i avdelingen er at "alle tar i et tak" og hjelper hverandre der det trengs. Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du kontakte Markedssjef ERP Anette Austheim, på anette.austheim@visma.com eller 930 382 63.

 

Del på:

Referansenummer:

992591573

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.01.2020

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0277 Oslo