Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Regnskabs- og forretningskonsulent søges til Account Manager position i markedsledende softwarevirksomhed

Regnskabs- og forretningskonsulent søges til Account Manager position i markedsledende softwarevirksomhed

Tror du på, at det relationelle aspekt og en dyb forretningsforståelse kan drive forandring for en kunde? Er du vant til at arbejde med regnskabs- eller ERP systemer? Kunne du tænke dig at udfordre dig selv og være med til at drive digitalisering af mindre- og mellemstore virksomheder? Så skal du søge stillingen som ny Account Manager hos os.

 

Om os


Vi skaber værdi for vores kunder med software og viden inden for revision og regnskab i samarbejde med vores ca. 5.000 revisorer og bogholdere. Det gør vi bl.a. ud fra værdier som loyalitet og tillid. Dit kommende team arbejder med et markedsledende produkt i vækst; regnskabsprogrammet e-conomic. 

 

Om teamet

Vores A-team savner lige nu en Account Manager, der primært vil arbejde med salg via relationer til eksisterende kunder og derfor godt kan lide at møde nye mennesker. Du kommer til at sælge til, og rådgive vores revisorer/bogholdere således, at de har de bedste forudsætninger for at pleje deres kunder og optimere deres forretning. Vi arbejder målrettet på at opnå ambitiøse resultater, baseret på forandringen der sker i branchen netop nu med øget fokus på digitalisering og automatisering af arbejdsgange. Vi tror på at de resultater opnås bedst ved at have det sjovt undervejs. I dag tæller A-teamet 8 personer med højt kompetente mennesker der har højt humør og glæder sig til at tage imod dig.

 

Om dig

Vores forventninger til dig er, at du tager ejerskab og fokuserer på at skabe resultater og værdi. Du er dygtig til at kommunikere og agere proaktivt  - både overfor vores kundesegment og i teamet. Du skal drive din egen arbejdsdag selvstændigt, mens du værner om samarbejdet og holdånden i A-teamet.

 

Du er den perfekte kandidat, hvis du…

  • Har 2-3 års erfaring med salg og/eller konsulentydelse til segmentet Revisor/Bogholdere eller har måske arbejdet som revisor(assistent) eller bogholder

  • Er en god formidler af værdibaseret konceptsalg og skræddersyede løsningssalg, der matcher kundens behov

  • Er stærk i IT, apps og online værktøjer og ser dig selv i en karriere indenfor IT og softwarebranchen

  • Er positiv, engageret og målrettet

  • Vil arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandring er en del af dagligdagen, og hvor kunden altid er i centrum

 

Dine opgaver bliver at…

  • Være proaktiv i din tilgang til kunder og rådgive din helt egen portefølje - gennem øget forbrug og salg af vores produkter

  • Selv køre hele salgsprocessen og egen pipeline inkl. mødebooking, mødeafholdelse, kontraktforhandling og opfølgning

  • Afholde kundemøder både online, telefonisk og fysisk

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Christian Wook Andersen på christian.wook.andersen@visma.com eller +45 31 18 63 87.

 

Om Visma e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram, der startede som en dansk virksomhed i 2001. Vi er nu Danmarks største online regnskabsprogram.

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma som Visma e-conomic og rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Stellar, Mamut, Visma.net og Visma Business med over 135.000 kunder og 5.000 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 250 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

 

Del på:

Referencenummer:

876100832

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Christian Wook Andersen

Telefon: +45 31186387

Mobil: +45 31186387

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København