Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Studentermedhjælper til personalejuridisk rådgivning i Visma DataLøn

Studentermedhjælper til personalejuridisk rådgivning i Visma DataLøn

Mangler du et studierelevant arbejde, der batter? Så skal du være vores nye studentermedhjælper i vores personalejuridiske rådgivning. Her får du brug for alle dine talenter inden for juridisk sagsbehandling og -support i relation til arbejds- og ansættelsesret.

 

Kort sagt, du skal rådgive vores kunder i personalejuridiske problemstillinger. Herudover skal du hjælpe til med udarbejdelse af vores juridiske nyhedsbreve, opdatere vores juridiske opslagsværker, udføre lettere juridisk sagsbehandling, oprette sager og andre lignende administrative opgaver. 

 

Vi forestiller os, at du kan arbejde 10-15 timer/ugen med frihed til eksamner og ferie.

 

Du er

Du er sidst i dit bachelorstudium eller kandidatstuderende - enten som Cand.jur eller Cand.merc.(jur.). Du har naturligvis styr på paragrafferne og er stærk i juridisk metode. Derudover forestiller vi os, at du er:

 

 • hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger

 • en enestående formidler, der kan tage komplekst juridisk stof og gøre det enkelt og forståeligt

 • er fagligt stærk - med en passion for arbejds- og ansættelsesret

 • er initiativrig og går op i din faglighed

 • er struktureret og får tingene gjort

 • flydende i dansk og engelsk

 • It-stærk med en god forståelse for systemer og teknologi

 

Du bliver del af vores personalejuridiske afdeling, der består af seks kompetente juridiske rådgivere og studerende. De rådgiver, afholder kurser og udfører opgaver i alle aspekter inden for ansættelsesretten lige fra ansættelsen til fratrædelsen. Du skal være klar på at lære - og hurtigt. Vi har nemlig et ønske om, at du ret hurtigt bliver selvkørende og kan rådgive vores kunder over telefonen og udføre lettere juridisk sagsbehandling til en start. Vi går op i faglig sparring, kvalificeret rådgivning og en uformel omgangstone.

 

Vi mangler en studerende nu, så send os din ansøgning, cv og karakterudskrift hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte HR Konsulent Maria Daugaard: maria.daugaard@visma.com

 

Hvem er Visma DataLøn?

Kort sagt: Den fedeste og mest ambitiøse software-virksomhed i Norden!

DataLøn er i 2017 blevet en del af Visma, og er eksperter i løn til små og mellemstore virksomheder. Visma er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing inden for løn- og HR-administration, og vi har fortsat store vækstambitioner. DataLøn har over 60.000 kunder, som vi skaber en enklere hverdag for, og vi producerer 500.000 lønsedler om måneden. Til dagligt holder vi til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 300 medarbejdere på produkter som DataLøn, e-conomic, LogBuy, Sproom, eAccounting, Summasummarum, Stella og Visma Business.

 

Processen:

 1. Samtale med teamleder og HR

 2. Case + assessments

 3. Samtale med leder, kollega og HR

 4. Reference-check

 5. Kontrakt

   

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

315512942

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Kontrakt

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Maria Daugaard

Mobil: +45 31486757

Kontoradresse:

Langebrogade 1 1411 København K