Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs

Summer Internship i Visma 2021

Ønsker du å jobbe i Europas ledende softwareselskap med teknologiprosjektene som driver samfunnet fremover? Bli en del av Visma-familien for en sommer og prøv deg som prosjektleder i Visma-gruppen!


Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Vi jobber hver dag for å løse kompliserte problemer og utvikle softwareløsninger som betyr noe. I Visma tror vi på å styrke mennesker gjennom teknologi og ved å hjelpe nærmere en million kunder med å drive virksomheten hver dag gir vi selskaper et konkurransefortrinn og enkeltpersoner tid til å fokusere på det de elsker. 

Vi ser nå etter dyktige og motiverte studenter med genuin interesse for teknologi og business til vårt summer internship i prosjektledelse i 2021. Som summer intern i Visma-gruppen vil du gjennom 6 uker få praktisk erfaring med prosjektledelse innen et av Vismas mange forretningsområder. Fra første arbeidsdag er du ansvarlig for planleggingen og gjennomføringen av et reelt prosjekt av stor strategisk betydning for Vismas fremtidige suksess. Oppgaver kan inkludere prosjektledelse, teknisk og finansiell research og analyse, organisering og presentasjon av komplekse data og koordinerende ansvar. Du vil bli gitt mye ansvar samtidig som du får tett oppfølging. Summer Internship i prosjektledelse gir deg også en smakebit på hvordan det er å jobbe som Management Trainee i Visma.

Les hva tidligere interns har jobbet med her

Vi vet at det sosiale miljøet er en viktig del av arbeidshverdagen og vi er opptatt av du skal trives. I løpet av sommeren arrangerer vi flere sosiale aktiviteter for at du skal bli kjent med oss og andre summer interns. I tillegg får du opplæring i relevante verktøy og delta på relevante kurs. 

Vi ser etter deg som 

  • er masterstudent innen IT eller business/økonomi og er på ditt tredje eller fjerde år 

  • kan vise til gode akademiske resultater

  • innehar gode kommunikative egenskaper på minst ett nordisk språk og engelsk

  • er utadvendt, selvdreven og initiativrik 

 

Interessert? 

 

Søknadsfrist søndag 6. september 2020

Vi starter gjennomgang av søknadene kort tid etter at søknadsfristen er utløpt, og du vil høre fra oss da. Vi ber deg søke via systemet og ikke direkte til kontaktpersonen(e) oppført i denne annonsen.

 

 

 

Del på:

Referansenummer:

422386923

Fylke:

  • Oslo

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

06.09.2020

Tiltredelse:

Juni 2021

Arbeidssted:

Skøyen

Kontaktpersoner:

Henriette Veiby

mob: +47 48150752

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo