Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Digital Growth Hacker

Digital Growth Hacker

Visma e-conomic tilbyder markedets bedste IT-forretningsløsninger og er blevet en af Danmarks mest succesfulde IT-virksomheder, fordi vi brænder for at hjælpe vores kunder og tror på, at glade og engagerede medarbejdere giver glade kunder. Vores mission er at bidrage til vores kunders vækst og effektivitet. Og vi lykkes først, når vores kunder har nået deres største potentiale.

Vores digitale kanaler er essentielle for at kunne kommunikere med vores kunder, og vi har konstant brug for at udvikle vores tilgang til opgaverne for at lykkedes med vores mission. Vi søger en Digital Growth Hacker, der kan hjælpe os med at understøtte den rejse, vi er på og styrke vores setup i teamet ved hjælp af innovative løsninger, kommercielt mindset og fokus på datadrevne beslutninger.

Om jobbet

Vi har den førende position i markedet, men stiller os ikke tilfredse af den grund, og har stærke forventninger om fortsat vækst. Du bliver ansvarlig for, at vi gennemfører projekter, der sikrer vores fortsatte positive udvikling. Vi har et stærkt kommercielt fokus og arbejder målrettet på at forbedre os løbende - den rejse skal du understøtte ved at udvikle vores digitale forretning og identificere muligheder, der kan løfte vores performance.

Detaljerne

Som Digital Growth Hacker skal du kunne tænke strategisk, lede projekter og udvikle vores digitale økosystem af platforme. 

Dit ansvar bliver at:

 • Udfordre og forbedre vores tilgang til digitalt salg og service

 • Drive projekter succesfuldt i mål

 • Se muligheder i vores setup af digitale platforme, der kan forbedre vores performance ift:

  • Salg

  • Selvbetjening

  • Opsalg til eksisterende kunder

  • Personalisering til at understøtte ovenstående fokusområder

Fagligt er du den ideelle kandidat, hvis du (blandt andet) besidder:

 • Et mindset, der vil forandre og skabe nye muligheder

 • Kan lede et team

 • Digital forretningsforståelse fra tidligere job

 • Teknisk forståelse for digitale platforme

 • Kreativ tilgang til problemstillinger


Om afdelingen

Onlineteamet, hvor du skal sidde, er på 10 medarbejdere. Teamet er en del af MarCom afdelingen, der har en tårnhøj medarbejdertilfredshed. Afdelingen består af 31 personer fordelt på 3 teams: Marketing & PR, Online og Marketing Automation. Da vi har ansvaret for hele leverancen, undgår vi de konflikter, der typisk er mellem Marketing, Online og IT.

Vi tror på, at et højt fagligt niveau i vores virksomhed er det, der skaber resultater. Derfor bruger vi kun i meget begrænset omfang eksterne konsulenter og har i stedet insourcet de kompetencer, der skal bruges. Det betyder, at du skal trives med at arbejde tæt sammen i team med bla. SEM Specialist, Site manager, UXer og udviklere, og aktivt bidrage til at teamet sammen kan levere ekstraordinære ting.

 

Om Visma e-conomic

Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma og rummer produkterne; e-conomic, Sproom, Visma Business og Visma.net med over 145.000 kunder og 4.500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran. Vi holder til på Christianshavn, hvor vi sidder omkring 250 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Online Adam Ankerstjerne på adam.ankerstjerne@visma.com eller 22 37 76 64. Vi kalder løbende kandidater til samtale.

Del på:

Referencenummer:

711491498

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Adam Ankerstjerne

Telefon: +45 22377664

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København