Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs

Ønsker du å lede fremtidens teknologiprosjekter?

Management Trainee i Visma 2021

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Vi jobber hver dag for å løse kompliserte problemer og utvikle softwareløsninger som betyr noe. I Visma tror vi på å styrke mennesker gjennom teknologi og ved å hjelpe nærmere en million kunder med å drive virksomheten hver dag gir vi selskaper et konkurransefortrinn og enkeltpersoner tid til å fokusere på det de elsker. 

Vismas Management Trainee-program rettes mot deg som har ambisjoner om en lederkarriere i Europas ledende teknologiselskap. Som Management Trainee i Visma jobber du fra første arbeidsdag med sentrale problemstillinger som er av stor strategisk betydning for Vismas fremtidige suksess og du har reelle muligheter til å påvirke konsernets framtid. I løpet av programmets 12 måneder leder du 5 ulike prosjekter og du får bred innsikt i Vismas mange forretningsområder og førstehåndserfaring med strategiske beslutningsprosesser i selskapet. Tidligere Management Trainees har jobbet med ulike prosjekter innen blant annet Artificial Intelligence & Machine Learning, Product Development, Finance og Customer Experience. Vismas brede internasjonale tilstedeværelse gir deg også muligheten til å jobbe på en eller flere av våre lokasjoner i utlandet. Du vil bygge et stort nettverk av kollegaer og jobbe tett med flere av selskapets sentrale ledere.

I løpet av året som trainee vil du få nødvendig opplæring i relevant verktøy, kurs og tett oppfølging fra din egen mentor, tidligere trainees og andre kollegaer i Visma. I tillegg arrangerer vi flere felles samlinger for de nordiske traineene på ulike lokasjoner i Europa. 

Les om årets Management Trainees her

Tidligere Management Trainees innehar i dag sentrale roller i Visma, blant annet som CFO i Visma, Division Directors, Managing Directors, Data Scientists, Project Managers, Product Owners og Director of Mergers & Acquisitions.                

Vi ser etter deg som

 • Er nyutdannet med mastergrad innen IT eller business/økonomi

 • Kan vise til gode akademiske resultater 

 • Innehar gode kommunikative egenskaper på minst ett nordisk språk og engelsk

 • Trigges av utfordringer, er utadvendt og selvdreven

 

Visma tilbyr 

 • Internasjonal prosjekterfaring fra 5 prosjekter 

 • Stor frihet til å forme egen karriere

 • Mentor og buddyordning 

 • Introduksjonsuke og jevnlige samlinger med alle nordiske traineer ulike steder i Europa

 • Konkurransedyktige betingelser 

 • En arbeidsplass med inkluderende og sosialt miljø

 

Interessert?

 

Søknadsfrist: 6. September 2020 

Vi ber deg søke via systemet og ikke direkte til kontaktpersonen(e) oppført i denne annonsen.

Vi starter behandling av søknadene kort tid etter at søknadsfristen er utløpt, og du vil høre fra oss da.

 

Del på:

Referansenummer:

027202929

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

06.09.2020

Tiltredelse:

August 2021

Arbeidssted:

Skøyen

Kontaktpersoner:

Henriette Veiby

mob: +47 48150752

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo