Dinero Regnskab ApS Dinero Regnskab ApS Dinero Regnskab ApS Dinero Regnskab ApS Dinero Regnskab ApS

Senior frontend udvikler (angular) søges

Senior frontend udvikler til Dinero

Bliv en del af Dineros udviklerteam og gør en forskel for mere end 60.000 iværksættere.

Hos Dinero sætter vi regnskab på autopilot, og derfor er vi hver dag med til at gøre livet for landets iværksættere langt lettere. Men vi er ikke færdige!

Med vores regnskabsprogram vil vi skabe en virtuel CFO, der automatisk udfører handlinger, holder brugerne i hånden – og holder øje med deres egne og samarbejdspartnernes nøgletal og økonomiske tilstand.

Det gør vi ved at kigge nærmere på brugernes egne regnskabs- og bankdata samt en masse offentlige datakilder. Vi vil hellere fjerne en knap end tilføje en ny, hvilket stiller høje krav til det UI/UX, der bliver lavet.

Og til den udvikling skal vi bruge flere kræfter!

Vi søger:

Dig, der er en erfaren Angular frontend-udvikler med en stor lyst til at bide dig fast i produktet.

Erfaring er vigtigt til netop den her stilling, så du skal have år på bagen indenfor JavaScript og erfaring med Angular, ligesom det er en fordel, hvis du kender til NgRx · RxJs · HTML · SCSS · GitHub · Backbone.js · TypeScript, som vi arbejder med i frontenden. Backenden er primært en .Net stack.

Det er alfa og omega, at du er oprigtigt motiveret af det, du arbejder med, i lige så høj grad som dine (nye) kolleger er. Vi er på udkig efter én, der vil knokle for at skabe kvalitetsoplevelser til vores brugere.

Vi tilbyder:

En plads blandt cirka 16 unge, innovative og ambitiøse DevOps, web- og mobiludviklere i Team Udvikling.

Vi ruller en klassisk Scrum-ban opgaveliste, hvor du er med til at definere den endelige løsning på små og store problemstillinger. Hierarkiet i Dinero er meget fladt, og du kommer til at samarbejde med grafikere og produktfolk og være med i processen hele vejen, så du får stor indflydelse på slutproduktet.

Din arbejdsdag er fyldt med det, du er bedst til: Nemlig at kode.

Møder holder vi kun, hvis de er allerhøjest nødvendige, men vi værdsætter gruppearbejde og udvikling af produktet i tæt samarbejde med resten af forretningen. Derfor laver vi mange deploys dagligt, og vi skjuler funktionalitet for brugerne med feature toggles, så den nyeste software kommer i produktion og er tilgængelig for dine kolleger til test næsten lige så hurtigt, som den er skrevet færdig. At alt er testet igennem og rettet til løbende sikrer en høj produktivitet og færre større ændringer sent i processen.

Blandt de førende softwarevirksomheder i Europa

Som arbejdsplads forsøger vi at skabe de bedst mulig vilkår for, at vores udviklere kan brillere. Blandt andet holder vi små hackatons eller mindre spike-projekter, hvor vi afprøver nye teknologier, innovative features eller interne værktøjer, som gør hverdagen lettere.

Du får desuden adgang til interne og eksterne kurser, og vi forventer, at du er god til at orientere dig om nye trends indenfor dit felt og oversætter den viden til dit arbejde med Dineros frontend-applikation.

Som en del af Visma-koncernen, der er en af Europas førende softwarevirksomheder, er der i øvrigt gode muligheder for at dele såvel viden som passion med andre.

Bedstemødre og bordfodbold – lidt om Dinero

Får du job hos Dinero, bliver du en del af en fed arbejdsplads, der vægter det sociale fællesskab højt – fx i form af fredagsbar, udflugter og anderedes arbejdslokationer.

Vi har fire “bedsteforældre” ansat til at hygge om os, ligesom massageordning og tæsk i bordfodbold er en del af dagligdagen (når Corona ikke hærger). Det kan du læse mere om ved at hoppe ind på https://dinero.dk/jobs/.

30.000 kroner i dusør

Hvis det ikke lige er dig, men en du kender, som vi søger, så belønner vi dig med 30.000 danske kroner for at lave henvisningen. Forudsætningerne for udbetaling af dusøren er:

  • Vedkommende skal være direkte henvist af dig, fx i ansøgning eller ved jobsamtale.
  • Vedkommende skal være ansat i minimum tre måneder.
  • Beløbet er skattepligtigt og udbetales som b-skat.

Del på:

Referencenummer:

486678212

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Nikolajsen

Hjemmeside:

https://dinero.dk/

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V