Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

National PR Manager - Visma Danmark

Visma er Nordens førende IT-virksomhed, og til den danske afdeling af koncernen søger vi en PR manager, som skal hjælpe vores kunder med at få success med deres virksomhed.

Hos Visma ved vi, at det, der har skabt vores succes, er vores kunders succes. Det er en viden, der gennemsyrer hele vores virksomhed, hvor kunderne ikke kun lever på slides, men i hjertet på os allesammen. Vi fokuserer på at optimere alle de steder, hvor vi er i kontakt med vores kunder, og vi er allerede rigtig skarpe på vores egne kanaler. Nu vil vi gerne være lige så skarpe på alle de kanaler og medier, vi ikke selv ejer. Derfor søger vi en National PR Manager, der kan vise alle danske virksomheder, at software skaber succesfulde virksomheder.
Som National PR Manager for alle de danske selskaber i Visma bliver du bindeleddet til hovedkontoret i Oslo. Samtidig skal du koordinere og rapportere til og med dine PR-kollegaer i de andre danske Visma selskaber. Du vil blive ansat i selskabet Visma e-conomic, hvor du vil indgå i Marketing afdelingen og referere til Head of Marketing & PR.

Vi er din fremtidige arbejdsplads, hvis
Du, ligesom os, brænder for at hjælpe kunder og tror på, at glade og engagerede medarbejdere giver glade kunder. Vores mission er at bidrage til vores kunders vækst og effektivitet, og når vi er lykkedes, har vi hjulpet vores kunder med at udleve deres potentiale, så de kan være et skridt foran deres konkurrenter.

PR handler for os om
At blive Thought Leaders for danske virksomheder og hjælpe dem med at få så meget styr på deres forretning, at de kan udleve deres største potentiale. Du skal derfor udvikle content og historier, som giver værdi til vores kunder. Det skal du gøre ved at skabe synlighed omkring Visma og vores produkter i medierne og hos beslutningstagerne i de danske virksomheder, der hvor de er til stede.

Vi kan tilbyde dig
Nøglerne til butikken - både ansvaret og muligheden for på din måde at gøre en forskel for vores kunder. Du vil få en udfordrende hverdag, hvor du er ansvarlig for dit område og selv definerer indholdet af din dag.
Du vil både have ansvaret for at udvikle den strategiske retning for PR-indsatsen af Visma i Danmark og være ansvarlig for at drive og eksekvere tiltag. Du skal bl.a.:

 • Drive udviklingen og eksekveringen af Vismas PR-strategi
 • Planlægge og drive udviklingen af indhold og historier til markedet
 • Skrive pressemateriale, enten selv eller i samarbejde med vores PR-bureau
 • Være den direkte kontakt for medier og stå for al pressehåndtering
 • Koordinere alle PR- og presseaktiviteter på tværs af de danske selskaber
 • Supportere de andre danske selskaber i deres PR-arbejde


Om dig
Hvem du er, ved du bedre end os, så send os din ansøgning - og så ser vi frem til at høre, hvem du er, og hvad du kan.

Processen

 • Første samtale med leder
 • Case-opgave og personlighedstest
 • Anden samtale med HR og leder
 • Referencer
 • Kontrakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing & PR, Kristian Bruun på kristian.bruun@visma.com eller på (+45) 20 64 54 26.

Vi indkalder til samtaler løbende, så skynd dig til tasterne.

Om Visma
Vi er en del af Nordens førende IT-koncern Visma, som i Danmark blandt andet rummer produkter og brands som; e-conomic, Dinero, DataLøn, Sproom, Proløn og Visma Business med over 200.000 kunder og 4500 revisorer og bogholdere tilknyttet. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder IT løsninger, der skaber vækst og effektivitet og sikrer, at de altid er et skridt foran deres konkurrenter. Vi holder til på Christianshavns havnefront, hvor vi sidder næsten 350 medarbejdere. Visma har HQ i Oslo, Norge.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

936958459

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Christianshavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Kristian Bruun

Telefon: +45 20645426

Kontoradresse:

Langebrogade 1a 1411 København