Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Mødebooker til Customer Success Team

Mødebooker til Customer Success Team

Hos Visma Consulting har vi travlt med at gøre Danmark digital!

Derfor giver vi nu dig muligheden for at være en del af et nyoprettet Customer Success Team, hvor du fra dag ét, er med til at præge arbejdsopgaver og udviklingen af teamet. 

Jobbet

Vi søger dig, der er i gang med en uddannelse og ønsker at arbejde mellem 15-20 timer ugentligt ved siden af dit studie. 

Du bliver en del af vores SaaS-afdeling, hvor du nærmere konkret vil komme til at arbejde med vores Addo-løsning, der gør det nemt for brugere at underskrive dokumenter digitalt. 

Dit arbejde består i at tage kontakt til større virksomheder og agere mødebooker for vores Key Account Managers samt booke demonstrationer hos vores Onboarding-team, så vores digitale løsninger kan demonstreres for kunderne. Du fungerer derfor som første led til nye kunder, og du vil i stor grad skulle demonstrere, at du er en haj til at afdække og skabe et indledende behov hos relevante, nye kunder for herefter at booke et møde i kalenderen. 

De virksomheder, som du kommer til at kontakte, udvælges og aftales i dialog med salgs-teamet, og I vil sammen udarbejde scripts, eksempler på indvendingsbehandling samt tilrettelægge målrettet behovsafdækning og processer for hver kundebranche. På den måde sikrer vi, at du altid er fuldt klædt på til den enkelte kundedialog.  

Du vil få en rolle, hvor du kommer i dialog med mange mennesker både internt og eksternt, og da funktionen er nyetableret, vil du kunne have mulighed for, både at præge processerne samt kulturen i teamet.

Teamet

Du bliver en del af et større team på 15 mennesker, hvoraf vores Customer Success team består af to fuldtidsansatte og tre studentermedhjælpere. Du vil arbejde tæt sammen med salgs-teamet, der bestående af tre sælgere. Hos os er nøgleord som samarbejde og frihed under ansvar øverst på listen, og vi prioriterer at hjælpe hinanden, når det er muligt. 

Udover det så motiveres vi af et godt salg, og når det en sjælden gang ikke lykkes, hopper vi hurtigt op på hesten igen. Der er nemlig masser af kunder, der venter på vores kald.  

Dine kvalifikationer

Vores nye mødebooker kan nikke genkendende til nedenstående

  • Har et sælgergen gemt i maven og trives med at tage kontakt til kunder
  • Er resultatdrevet og ønsker at vinde hver gang
  • Lader sig ikke slå ud af et nej, men ser det som en mulighed for at skabe et salg i næste opkald
  • Erfaring fra et call-center, butiksjob eller lignende, hvor salg og behovsafdækning har været i fokus

Det er et krav, at du er i gang med en uddannelse, og vi ser gerne, at du som minimum har to år tilbage af din uddannelse. Arbejdssted vil være på vores kontor i Lyngby i tidsrummet mandag-fredag mellem 8.30-16.30. Det er ydermere et krav, at du både taler og forstår dansk og engelsk. 

Vi tilbyder en god løn og et arbejde i Nordens største softwareselskab med evt. henblik på fastansættelse efterfølgende.  

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen, kan du kontakte Customer Success Manager Ricco Trudslev på telefon 3144 9295.

Da vi kalder løbende til samtale, vil vi anbefale, at du sender din ansøgning og dit CV med det samme, da vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt. 

To fyre ved skarm

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

827440298

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdstid:

Deltid

Ansøgningsfrist:

01-11-2020

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Ricco Trudslev

Telefon: +45 31449295

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Nørgaardsvej 32 2800 Lyngby